NaslovnicaVijestiJoš osam kola do kraja sezone: Evo što Real Madridu i Barceloni...

Još osam kola do kraja sezone: Evo što Real Madridu i Barceloni treba za naslov!

Utrka za naslov prvaka Španjolske se dodatno zakomplicirala nakon što je Real Madrid ostvario pobjedu u El Clasicu prošlog tjedna. Sada je na vrhu tabele razlika između Atletica, Real Madrida i Barcelone samo dva boda, nakon što je Simeoneova ekipa remizirala protiv Betisa prošle nedelje.

Još osam kola

Velika je gužva na vrhu, gdje se tri velikana bore za naslov, dok ni Sevilla nije daleko na četvrtoj poziciji, samo četiri boda ispod Barcelone.

Čini se da će biti neizvjesno do posljednjeg kola. Atletico je još početkom veljače imao deset bodova prednosti i utakmicu manje u odnosu na Real i Barcu, ali su to ispustili u posljednje četiri utakmice u kojima su ostvarili samo jednu pobjedu.

Izvor: bet365

Do kraja sezone ostalo je još osam utakmica i teško je reći tko ima teži raspored. Međutim, sa činjenicom da se Atletico i Barcelona sastaju u 35. kolu, možemo reći da je Real u nešto boljoj prednosti. No, najbolje svjetske kladionice kao što je bet365, daju iste šanse Realu i Barceloni po kvoti 2.50 da će osvojiti titulu ove sezone. Iako je Atletico prvi, kladionice ih stavljaju kao treće favorite za osvajanje titule po kvoti 3.50!

Dosadašnji rezultati u La Ligi dokazuju kako je kiks moguć u svakoj utakmici, čak i protiv onih najslabijih protivnika. Real će do kraja imati tri nešto teža testa protiv Seville i Villarreala kod kuće, te Athletic Bilbaoa u gostima.

Barcelona će dočekati Atletica, ali zatim gostuju kod Villarreala, Valencije i prilično neugodnog Levantea, koji je u dobroj formi ove sezone.

Što se tiče trenutnog lidera Atletica, oni osim tog gostovanja na Nou Campu, idu neugodnim domaćinima Athletic Bilbaou i Valenciji, dok također dočekuju i nezgodni Real Sociedad.

Raspored do kraja sezone:

ATLETICO MADRID – 67 bodova

Atletico Madrid – Eibar (18. travanj)
Atletico Madrid – Huesca (22. travanj)
Athletic Bilbao – Atletico Madrid (25. travanj)
Elche – Atletico Madrid (1. svibanj)
Barcelona – Atletico Madrid (8. svibanj)
Atletico Madrid – Real Sociedad (12. svibanj)
Atletico Madrid – Osasuna (16. svibanj)
Valladolid – Atletico Madrid (23. svibanj)

REAL MADRID – 66 bodova

Getafe – Real Madrid (18. travanj)
Cadiz – Real Madrid (21. travanj)
Real Madrid – Betis (24. travanj)
Real Madrid – Osasuna (1. svibanj)
Real Madrid – Sevilla (9. svibanj)
Granada – Real Madrid (13. svibanj)
Athletic Bilbao – Real Madrid (16. svibanj)
Real Madrid – Villarreal (23. svibanj)

BARCELONA – 65 bodova

Barcelona – Getafe (22. travanj)
Villarreal – Barcelona (25. travanj)
Barcelona – Granada (28. travanj)
Valencia – Barcelona (2. svibanj)
Barcelona – Atletico Madrid (8. svibanj)
Levante – Barcelona (11. svibanj)
Barcelona – Celta Vigo (16. svibanj)
Eibar – Barcelona (23. svibanj)

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!