NaslovnicaVijesti"On to još uvijek ne zna, sreća ne leži u parama!"

“On to još uvijek ne zna, sreća ne leži u parama!”

Vlasnik Palerme aZamparini je jučer dao jednu zanimljivu izjavu kako sreća ne leži u parama, a ova izjava je bila upućena na račun Paula Dybale, kojeg je on doveo u Evropu.

sreća ne leži

Ove sezone Argentinac je u sezonu krenuo odlično, tada je u prvih šest kola postigao čak 10 golovam ali nakon toga samo se dva puta upisao u listu strijelac, a ove sezone za Juventus nije postigao ni jedan gol u Ligi prvaka.

“On prolazi kroz period koji nije dobar za njega, ali ipak mislim kako nema potrebe da bude zabrinut”, tvrdi Zamparini za Corriere dello Sport, te nastavlja:

“To je stvar koju svi prođu u svojoj karijeri, posebni oni koji zarade od 500 hiljada do 10 miliona eura godišnje. Zbog toga se ne treba smijati.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Dybala još uvijek ne zna da sreća ne leži u parama, te je to možda izazvalo zasićenost, smatram da je on intaligentant momkak, te da će se izvuć.”

“Nemam nikakav savjet za Morattu ili Allegrija, njih dvojica rade dobar posao samo još moraju sačekati da se Paulo probudi.”

“Mislim da bi za Allegrija bio smrtni grijeh kada bi prodao Dybalu. Igrali su igrači poput Iličića, momka koji ima veliku sposobnost, ali samo kada je igrao sa entuzijazmom”, potvrdio je na kraju vlasnik Palerma.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!