NaslovnicaVijestiJOŠ UVIJEK NISU POSTIGLI DOGVOR: Uprava Barcelone se želi riješiti prvotimca, Valverde...

JOŠ UVIJEK NISU POSTIGLI DOGVOR: Uprava Barcelone se želi riješiti prvotimca, Valverde zahtijeva njegov ostanak!

Barcelona se pojačala ovog ljeta dovođenjem dvojice velikih brazilskih talenata, veznjaka Arthura iz Gremija za 31 milion eura, te krilnog igrača Bordeauxa Malcoma za 41 milion eura.

Valverde zahtijeva ostanak Vermaelena

Pored njih dvojice, na Camp Nou je za cifru od 36 miliona eura stigao i mladi centralni defanzivac Seville Clement Lenglet, koji je pružao sjajne nastupe prošle sezone u dresu kluba iz Andaluzije.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, sada se očekuju brojni odlasci, pogotovo kada je u pitanju defanzivna linija. Jedan od najboljih igrača Kolumbije na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji Yerry Mina navodno je na korak od odlaska iz kluba, a za njega interes pokazuju Manchester United i Everton.

Još jedan defanzivac čija budućnost u katalonskom gigantu nije poznata je Thomas Vermaelen. Kako izvještavaju španjolske novine Diario Sport, uprava Barcelone ima namjeru prodati belgijskog reprezentativca do kraja ljetnog prelaznog roka, ali trener kluba Ernesto Valverde zahtijeva njegov ostanak.

[su_casino]

32-godišnjak je u Barcu stigao iz Arsenala u ljeto 2014. godine za 19 miliona eura, ali nije se baš naigrao u Blaugraninom dresu zbog brojnih povreda, zbog kojih je u ljeto 2016. godine otišao na posudbu u Romu. Ipak, nakon povratka sa Olimpica prošle sezone je uspio skupiti 20 nastupa u svim takmičenjima, te impresionirati Valverdea, koji u njemu vidi i više nego solidnu četvrtu opciju na poziciji centralnog defanzivca u predstojećoj sezoni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!