NaslovnicaVijestiJose Mouirnho otkrio četiri igrača kojih će se riješiti na ljetnom prijelaznom...

Jose Mouirnho otkrio četiri igrača kojih će se riješiti na ljetnom prijelaznom roku

Manchester United se znatno poboljšao ove sezone u usporedbi sa posljednjim u kojima su jedva izborili top četiri. Oni su mnogo bolji u napadu i mogu se pohvaliti sa drugom najboljom obranom u  ligi u ovom trenutku. Primili su samo tri gola više od Manchester Cityja.

Jose Mouirnho otkrio

Obrambeni pristup protiv velikih momčadi i lagan prolaz pored slabijih je formula koju je usavršio Mourinho i dobro je da je u određenoj mjeri provodio tu svoju taktiku ove sezone sa Unitedom, no nekada to nije baš funkcionisalo kako je ‘Posebni’ želio.

Manchester United se trenutno još uvijek nalazi na drugom mjestu, ali su velikih 16 bodova iza svog gradskog rivala.

Razlika između ove dvije momčadi je dosljednost i nedostatak dobrih izvedbi pojedinih igrača. Dok se City može osloniti na bilo kojeg igrača u svojoj momčadi kako bi pojačao i donio nevjerojatan nastup, ali isto ne možemo reći za Manchester United.

[su_watch_live_football]

Koja četiri igrača Manchester United želi da se riješi ovog ljeta?

#4 Chris Smalling

Mislim da je na vrhu liste za prodaju svakog navijača Manchester Uniteda upravo Chris Smalling, koji je prije nekoliko tjedana protiv Newcastlea, neobjašnjivo simulirao i dobio žuti karton, gdje je dao priliku Newcastleu za slobodan udarac, dok se tu može pronaći još nekoliko utakmica gdje je bio zaista loš.

Nakon što je u Unitedu od 2010. godine i još uvijek nesiguran u prvoj postavi, govori mnogo o njegovim kredibilitetima kao braniča. United bi trebao smanjiti svoje gubitke i prodati ga na ljeto.

#3 Matteo Darmian

Dolazak Matteo Darmiana na ljeto 2015. godine smatra se velikim transferom tadašnjeg menadžera Louis van Gaala. Talijanski bek je izgradio svoj ugled sa uvjerljivim nastupima za Torino i njegova vrijednost je skočila kada je namučio Englesku na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

Odluka o prodaji Rafaela da Silve Lyonu činila se vrlo zbunjujuća s obzirom na Darmianove loše nastupe. Vjerujem da bi i njega trebali hitno prodati.

[su_bet365_app]

#2 Marouane Fellaini

Fellainijev boravak u Manchester Unitedu bio je vožnja roller-coasterom od samog početka. Potpisan je od strane David Moyesa u ljetnom prijelaznom roku 2013. godine i uvijek se činio kao panična kupovina.

Čini se da je vrijeme da se Fellaini proda, s obzirom na to da je ove sezone jedva igrao za United nakon kombinacije ozljeda i različitih formacija koje su ga zadržale van Mourinhove prve postave.

#1 Daley Blind

Daley Blind je bio tražen čovjek nakon svojih brilijantnih nastupa za Nizozemsku na Svjetskom prvenstvu 2014. godine. Bio je ključan i pomogao im da dođu do polufinala. United je pobijedio Liverpoola u njegovom potpisivanju i to je trebalo da označi novo razdoblje u klubu uz priljev novih igrača i novog menadžera.

No stvari nisu baš išle onako kako se planiralo i ponuđen je Romi u siječnju, pa je jasno da će Mourinho vjerojatno da ga proda na ljeto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!