NaslovnicaVijestiJose Mourinho: Ako bismo ispali iz Europa lige, to bi nam bio...

Jose Mourinho: Ako bismo ispali iz Europa lige, to bi nam bio blagoslov

Roma je novu sezonu krenula prilično dobro. Nakon devet kola u Seriji A zaostaju tek četiri boda za vodećim Napolijem. Međutim, u Europskoj ligi su osvojili samo tri boda od mogućih devet u skupini sa Ludogoretsom, Helsinkijem i Betisom.

Soccer Football – Serie A – AC Milan v AS Roma – San Siro, Milan, Italy – January 6, 2022 AS Roma coach Jose Mourinho reacts REUTERS/Daniele Mascolo

Protiv španjolskog Real Betisa izgubili su prošlog tjedna na domaćem terenu, a danas igraju kod njih u gostima i igra im ulogu samo pobjeda ako žele proći Europsku ligu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Jose Mourinho je dao zanimljiv komentar pred večerašnju utakmicu: “Ovu skupinu možemo završiti kao drugoplasirani, trećeplasirani ili na posljednjem mjestu. Ako bismo ispali iz Europa lige, to bi nam bio blagoslov u prvenstvu, ali negativno za naše ambicije i samopouzdanje. Cilj nam je nastaviti putovanje u ovom natjecanju.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!