NaslovnicaVijestiJose Mourinho bijesan: Veliko razočarenje za United pred utakmicu sa Cityjem

Jose Mourinho bijesan: Veliko razočarenje za United pred utakmicu sa Cityjem

Manchester United će se poslije utakmice u Ligi prvaka gdje im treba remi kako bi se plasirali kao prvoplasirana ekipa u skupini, spremati za gradski derbi protiv Manchester Cityja ovog vikenda, ali njihovi navijači i menadžer su već bijesni, a utakmica još uvijek nije počela.

Jose Mourinho bijesan

Njihov bijes je proizašao iz imenovanja suca Michael Olivera za derbi na Old Traffordu u nedelju poslijepodne u utakmici koju ‘moraju’ dobiti.

Ekipa Jose Mourinha ne smije dopustiti da ne osvoji sva tri boda u ovoj potjeri za liderom Premier lige Manchester Cityjem.

Michael Oliver će biti sudac na ovom derbiju, ali je u prošlosti imao mnogo nesuglasica sa Manchester Unitedom. Napravio je mnogo upitnih odluka i zbog toga što je on izabran za ovu utakmicu, Mourinho je bijesan, kao i svi navijači naravno.

[su_bonus]

U posljednje dvije sezone Michael Oliver je poslao dva igrača Manchester Uniteda na rano tuširanje, Ander Herreru i Chris Smallinga, dok nije uspio dati crveni karton niti jednom igraču Cityja, a njegovo imenovanje za suca u ovoj utakmici je navelo neke navijače Crvenih đavola da misle da su Guardiola i njegov Manchester City već pobijedili.

https://twitter.com/diaboIucas/status/937759993734074369

https://twitter.com/iamscholes/status/937745260683452417

Michael Oliver je engleski profesionalni sudac koji je svoju premierligašku karijeru započeo kao najmlađi sudac, kada je sudio utakmicu Fulhama protiv Portsmoutha u siječnju 2010. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!