NaslovnicaVijestiJose Mourinho dovodi igrača kojeg je Sir Alex Ferguson pokušavao dovesti 2012....

Jose Mourinho dovodi igrača kojeg je Sir Alex Ferguson pokušavao dovesti 2012. godine

S obzirom da Jose Mourinho uvijek zna što želi, pomalo je bizarno da u ovom trenutku nema pojma koje pojačanje da dovede u Manchester United u siječnju.

Jose Mourinho dovodi

Govoreći nakon nedavne pobjede (2-0) protiv Evertona, gdje je bio bez Romelu Lukakua i Zlatana Ibrahimovića, Portugalac je rekao: “Ne znam ništa o transferima.”

“U ovom trenutku smo u nevolji, za dva do tri tjedna, možda ćemo se oporaviti i disati na drugačiji način.”

“Možemo se poboljšati sada ili čekati do ljeta, nisam siguran.”

Kao što navijači dobro znaju, Mourinho je nedavno zgrožen kako Pep Guardiola ima više novca u Manchester Cityju i može dovesti najbolje igrače.

[su_live_koeficijenti_v2]

To je pogrešna tvrdnja, naravno, Unitedov menadžer je potrošio blizu 300 milijuna funti na nova pojačanja otkako je došao na Old Trafford 2016. godine.

Guardiola je također preuzeo City prije 18 mjeseci i potrošio je 100 milijuna funti više, a Mourinho se stim teško može žaliti.

Ipak, Mourinho je u potrazi za mogućim pojačanjima za svoju momčad i prema The Sunu, očajnički želi dovesti velikog talenta na posudbu.

Još zanimljivije je da je to igrač kojeg je Sir Alex Ferguson pokušao dovesti u United 2012. godine, ali to nije učinio: PSG-ov Lucas Moura.

Prije šest godina, pokojni Bob Cass izvijestio je da očekuje da će United potpisati Mouru, no izgubili su od PSG u dogovoru od 38 milijuna funti.

Sada, Jose Mourinho želi dovršiti Fergiev započeti posao i dovesti brazilskog internacionalca na posudbu do kraja sezone.

[su_bonus]

The Sun dodaje kako je PSG otvoren za puštanje Moure u United, ali samo ako Mourinho pristane da ga trajno dovede na ljet.

A Parižani također žele 40 milijuna funti.

Moura će donijeti tempo i vještinu u Unitedovu postavu, Mourinho je nedavno nagovijestio da prati situaciju u glavnom gradu Francuske.

“Što je PSG učinio sa Neymarom i Mbappeom, istodobno su dobili dva najbolja napadača na svijetu”, rekao je Mourinho prošlog tjedna.

“A onda igrači poput Angel Di Marije, Draxlera, Pastore, Moure su drugi izbor.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!