NaslovnicaVijestiJose Mourinho govorio o mogućem povratku Zlatana Ibrahimovića u Manchester United

Jose Mourinho govorio o mogućem povratku Zlatana Ibrahimovića u Manchester United

Jose Mourinho govorio o mogućem povratku Zlatana Ibrahimovića u Manchester United. Jose Mourinho je govorio kako će 37-godišnjak ostati u Los Angeles Galaxyju i da se neće vratiti u Manchester United.

Jose Mourinho govorio

37-godišnjak je brzo postao favorit svih navijača na Old Traffordu nakon što je stigao u besplatnom transferu iz PSG-a u 2016. godini.

No, ozbiljna ozljeda koljena prema kraju prve sezone potisnula je Ibrahimovićevu karijeru u Ujedinjenom Kraljevstvu, a veteran je nakon toga prešao u Los Angeles Galaxy u ožujku.

Napadač je osvojtlio MLS sa svojim nastupima i bilo je mnogo sugestija o njegovom povratku na posudbu u Unitedu u siječnju – špekulacije koje je Jose Mourinho ugasio.

[su_bet365_100bonus]

Na pitanje je li Ibrahimovićev povratak moguć, Mourinho je rekao: “Ne.”

Na pitanje da li je to opcija koju bi ramotrio, portuglaski stručnjak je ponovo odgovorio sa “Ne.”

Ibrahimović je postigao 29 goova u 53 nastupa za United, uključujući i golove u njihovom Community Shieldu i EFL kupu.

Šveđanin je također pomogao klubu na putu do slave Europske lige nakon što se pridružio klubu u besplatnom transferu 2016. godine.

Ibrahimović je postigao 22 gola i osigurao 10 asistencija u samo 26 nastupa za Galaxy.

Dok Ibrahimović uživa u Americi, stvari ne mogu ići gore za Mourinha u Manchesteru.

Crveni đavoli su napravili težak start nove sezone u Premier ligi i već se nalaze devet bodova iza gradskih rivala Manchester Cityja.

[su_bet365_koeficijenti]

Mourinhova ekipa je trenutno deseta na tabeli, nakon što su pobijedili samo četiri o posljednjih devet utakmica, ali oni se ne muče samo u Premier ligi, nego i u ostalim natjecanjima.

Ispali su iz Carabao kupa od Frank Lampardovog Derby Countyja, dok su također uspjeli osvojiti samo četiri boda u prve tri utakmice u Ligi prvaka.

Veliki dio krivnje ide na Mourinha, ali još jedan čovjek koji je trenutačno vrlo loš jeste Romelu Lukaku.

Uz Belgijanca koji nije u svojoj najboljoj formi, nije iznenađenje da je Ibrahimović povezan sa povratkom na Old Trafford.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!