NaslovnicaVijestiJose Mourinho imenovao najtežu utakmicu koju je ikada vodio s klupe, priznao...

Jose Mourinho imenovao najtežu utakmicu koju je ikada vodio s klupe, priznao da je bila najnapetija

Jose Mourinho trenirao je na vrhuncu europskog nogometa, osvojio je ukupno 26 velikih trofeja i nadmudrio neke od najboljih menadžera u igri. Prošle sezone je osvojio 26. trofej vodeći talijansku Romu do naslova Lige konferencija i tako postao prvi trener u povijesti koji je osvojio Ligu prvaka, Europsku ligu (Kup UEFA) i Ligu konferencija.

Mourinho je u razgovoru za Daily Mail morao izdvojiti najtežu utakmicu koju je vodio s klupe neke momčadi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Finale Kupa UEFA protiv Celtica 2003. Bio sam trener Porta i to je bila najintenzivnija utakmica koju sam vodio, s obzirom da je Porto imao priliku osvojiti kontinentalni trofej nakon 16 godina. To nije bila najveća pobjeda, nije bila najveća radost, ali u smislu intenziteta to je bila moja najveća utakmica ikada. Kad je završila mislio sam ‘mrtav sam’. I dalje je to najnapetija utakmica u mojoj karijeri iako sam od tada igrao tri europska finala, dva u Ligi prvaka i osvojio puno drugih trofeja”, rekao je Portugalac.

Porto je u toj utakmici poveo preko Brazilca Derleija u završnici prvog poluvremena. U 47. minuti za Celtic je zabio Henrik Larsson, ali je u 54. minuti Dmitrij Aleničev zabio za novo vodstvo Porta. Larsson je ponovno izjednačio u 57. minuti, a pobjedu Portu donio je gol Derleija u 115. minuti.

“Napetost, emocije podignute do krajnjih granica. Ta utakmica protiv Celtica je bila najnapetija”, rekao je Mourinho. Sljedeće sezone Mourinho je s Portom osvojio i Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!