NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO ISMIJAVAN U NOVOM DOKUMENTARCU CITYJA: Evo što je Portugalac rekao...

JOSE MOURINHO ISMIJAVAN U NOVOM DOKUMENTARCU CITYJA: Evo što je Portugalac rekao nakon što je pogledao dokumentarni film Građana!

Jose Mourinho ismijavan u novom dokumentarcu Manchester Cityja. Evo što je Portugalac rekao nakon što je pogledao dokumentarni film. Novi Manchester Cityjev dokumentarac ‘Sve ili ništa’ uistinu je pokrenuo dosta priča ovog tjedna.

Jose Mourinho ismijavan

Dokumentarac je iza kulisa pružio nenadmašan pristup iznimno uspješnom osvajanju naslova Manchester Cityja prošle sezone, pokazujući stranu nogometa koju navijači gotovo nikad ne vide.

Od Guardiolinih razgovora sa timom, do taktičkih planiranja treninga, do uzbudljivih uplakanih i sresnih situacija svakog igrača, svaki centimetar Cityjevog rekordnog trijumfa je zabilježen.

Dok brilijantni dokumentarac dobija gomile priznanja nakon što je prvi put emitiran, postoje neki ljudi koji su manje impresionirani tim filmom.

[su_bet365_koeficijenti]

Ne biste dobili nikakve nagrade za pretpostavku i svi sigurno već znate o kome se radi, to je Jose Mourinho, koji je imao nekoliko pritužbi na dokumentarac nakon što ga je vrlo namjerno ismijavao zbog toga što je obrambeni trener.

Tijekom segmenta koji je pokrivao prvo Manchester derbije sezone, komentator na videu je suptilno potkopao Mourinha.

“Guardiiola i Mourinho još jednom; posjed protiv obrane; napadački nogomet protiv ‘parkiranja busa'”, rekao je komentator.

Bilo je samo pitanje vremena prije nego što se portugalski stručnjak odazvao i bio je vrlo kiseo baš kao što biste i očekivali.

Mourinho je izjavio za Sky Sports: “Možete imati fantastičan film uz poštivanje drugih.”

[su_bet365_100bonus]

“Ne morate biti nepristojni u fantastičnom filmu. Možete biti bogati klub i kupiti najbolje igrače na svijetu, ali ne možete kupiti klasu i oni su to jasno pokazali, to je bilo doista očigledno.”

Teško ga je okriviti zbog njegovog mišljenja, ali navijači Cityja možda ne bi bili previše ljubazni prema onome što je morao reći.

Mourinho je došao pod velike kritike nakon mizerne pred-sezone sa mnogim navijačima koji se boje da će United ponovo pasti iza Cityja, jer nisu doveli niti jedno zvučno pojačanje, možda Freda, ali bila im je potrebna obrana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!