NaslovnicaVijestiJose Mourinho izvrijeđao igrača Arsenala: "On ništa ne vrijedi!"

Jose Mourinho izvrijeđao igrača Arsenala: “On ništa ne vrijedi!”

Jose Mourinho je vrijeđao Henrikha Mkhitaryana, insinuirajući da 28-godišnjak ništa ne vrijedi. Kada je govorio o Alexis Sanchezovom debiju za Manchester United, Mourinho je za Čileanca rekao kao ‘besplatni transfer’, što upućuje na to da Mkhitaryan, koji je potpisao za Arsenal kao dio ugovora za Sancheza, ništa ne vrijedi.

Jose Mourinho izvrijeđao

“Alexis je bio jeftin, zar ne? Slobodan transfer, to je dobro”, rekao je Mourinho.

“Za tu cijenu je fantastično. Mislim da svi misle isto u ovoj zemlji. Svatko se mora složiti da je fantastičan igrač i to je plus.”

“Imamo skupinu napadačkih igrača; Jesse Lingard, Romelu Lukaku na klupi, Zlatan, Anthony Martial. Imamo dobru kvalitetu u ovoj skupini.”

[su_no1forfootball]

Iako je Mkhitaryan započeo samo 26 utakmic au Premier ligi tijekom njegove godine i pol provedene u Manchester Unitedu, koštao ih je 27 milijuna funti još 2016. godine. Teško bih to nazvao ‘ne vrijedi ništa’, jer je Armenac imao još dvije godine u svom ugovoru.

https://www.instagram.com/p/BeTNcu4HlEH/

Dogovor je bio fantastičan za obje ekipe i iz Arsenalove perspektive, Mkhitaryan je daleko od bezvrijednosti.

Arsene Wenger ga je želio potpisati iz Dortmunda prije nego što je to United uradio, pa je 20-godišnjak teško bezvrijedan za Arsenal.

Također su se uspjeli osloboditi problematičnog igrača, koji je bio stražan iza scene, nije želio biti u klubu i onako bi ipak otišao u slobodnom transferu na ljeto.

[su_live_koeficijenti_v2]

Zauzvrat imaju igrača kojeg su prethodno željeli, koji je navijao za Topnike kada je bio mlađi, odgovara Wengerovom stilu nogometa i vjerojatno želi dokazati da je Mourinho u krivu.

Mkhitaryan bi mogao napraviti svoj debi protiv Swanseaja u utorak.

To će biti prvi put da je igrao u Premier ligi od Unitedove utakmice protiv Southamptona 30. prosinca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!