NaslovnicaVijestiJose Mourinho je prošlost - United treba promjenu!

Jose Mourinho je prošlost – United treba promjenu!

U osmini finala Lige prvaka susreli su se momčadi Seville i Manchester Uniteda. U prvoj utakmici Sevilla je izdominirala Uniteda, a Mourinha je od poraza spasio ponajbolji golman svijeta – David De Gea i utakmica je završila 0-0. United igra takav nogomet, rekli su kritičari koji su najavali prolaz Uniteda na Old Traffordu, no to se nije dogodilo…

U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka Manchester United poražen je na svom terenu od Seville rezultatom 1-2. Za momčad iz Seville oba gola postigao je Joker s klupeBen Yedder, dok je za momčad iz Manchestera jedini gol postigao Lukaku.

Slično kao i u prvoj utakmici, Sevilla je bila konkretna i željela je postići gol više od Uniteda, momčad Vincenza Montelle tražila je taj gol, osjetilo se u zraku da Sevilla ima svoju šansu u Manchesteru, no Motelli kao da je nedostajalo hrabrosti da mijenja stvari na terenu. U 72. minuti Aeroplanino uvodi svog najefikasnijeg napadača u ovom natjecanju – Wissama Ben Yeddera koji samo 2 minute nakon što je ušao trese mrežu iza De Gee.

[su_champions_league]

Četiri minute nakon prvog gola, Ben Yedder daje svoj drugi gol na utakmici protiv Manchestera i tako se nakon samo 6 minuta na ‘Teatru snova’ okrunio titulom igrača utakmice. Bio je to ukupno osmi gol Ben Yeddera ove sezone u Ligi prvaka što ga čini drugoplasiranim na ljestvici najbolji strijelaca Lige prvaka, odmah iza Cristiana Ronalda koji ih ima 12.

Montelli i njegovoj momčadi treba odati veliko priznanje za trud i zalaganje na terenu, dobru taktičku pripremljenost i zaista zaslužuju svaku pohvalu, no nakon ove utakmice ipak će biti više kritika na račun Mourinha nego pohvala na račun Montelle. 

Mourinho je prošlost!

Jose Mourinho je prošlost, ne samo na klupi Uniteda već i po svom stilu igre. Možemo govoriti kako cilj opravdava sredstvo, ali kada cilj nije ispunjen onda glavni akter mora biti kažnjen zbog svog sredstva. Mourinho nema igru, a nema ni rezultat. Mourinhovo razapinjanje u medijima već je počelo – dobili su točno što su zaslužili svojim stilom igre.

[su_champions_league]

Kada uložite u momčad koliko je Mourinho uložio u Manchester United, a zauzvrat dobijete ispadanje od Seville, petoplasirane momčadi LaLige, u osmini finala Lige prvaka, a da uz to uputite samo 5 udaraca u okvir u 180 minuta – onda nema opravdanja. Za očekivati je kako će Jose sada početi svađu sa svima, od sudaca do svojih igrača jer mu ego ne dopušta da prizna kako je ovo njegov neuspjeh!

Mnogi će njegov stil nogometa opisati kao samo defanzivan nogomet, ali istina je – Mourinha je pomalo pregazilo vrijeme. Ako ćemo uspoređivati defanzivan nogomet sa elementima kvalitetnih kontranapada onda Mourinho može sjesti i učiti od Diega Simeonea. On se sada samo može nadati da neće dobiti otkaz na klupi Uniteda, a to je ono što zaslužuje jer Unitedu treba promjena – treba im trener koji će spasit obraz jednom od najvećih klubova svijeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!