NaslovnicaVijestiJose Mourinho: Na Netflixu izlazi serija o meni, u njoj ćete otkriti...

Jose Mourinho: Na Netflixu izlazi serija o meni, u njoj ćete otkriti da sam potpuno lud

Jose Mourinho demantirao je da pregovara s Newcastleom, rekao je kako ne misli da mu Roma iza leđa traži novog trenera, otkrio da nije siguran je li imao ponudu da preuzme reprezentaciju Brazila te potvrdio dolazak serije o njemu na Netflixu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“U njoj ćete otkriti da sam potpuno lud”, rekao je Mourinho.

Portugalski trener trenutno ima ugovor s Romom koji traje do kraja sezone, a razgovori o mogućem produženju još nisu počeli. Iz Rome o ovome ne žele davati izjave i ističu da se svi eventualni dogovori trebaju rješavati unutar kluba. Tek nakon toga će javnost biti obaviještena o situaciji.

U međuvremenu, Mourinho se povezuje s drugim mogućim angažmanima, spominje se interes za preuzimanje Newcastleove momčadi, ali i potencijalna suradnja s brazilskom reprezentacijom.

“Ne znam je li to istina za Brazil jer nisam ni s kim izravno razgovarao. Rekao sam svom agentu da ne želim ulaziti u pregovore dok Roma ne odluči hoću li ostati ili otići. Ne mislim da Roma pregovara s drugim trenerima. Za mene je iskrenost najvažnija i nemam razloga misliti da obitelj Friedkin nije iskrena. Potpuno im vjerujem”, rekao je Mourinho i dodao:

“Još nisam potpisao s Romom, ali dao sam riječ klubu. Imao sam ponudu, neću reći od koga, ali rekao sam to u seriji. Htjeli su da pogazim riječ koju sam dao Romi i odbio sam. O ponudama koje dobijem prvo ću obavijestiti predsjednika kluba. Vjerujem u reciprocitet i zato mislim da se prema meni tako ponašaju u klubu i da je sve što se priča samo u sferi glasine. Sve ovo ne znači da me i dalje žele u Romi, ali ne vjerujem da se dogovaraju s drugima iza mojih leđa. Reći ću vam zašto i nešto vam otkriti. Sljedeći tjedan kreće serija o meni na Netflixu. Pokriva cijelu moju karijeru, u njoj ima stvari koje nikad nikome nisam rekao. U toj seriji ćete otkriti da sam potpuno lud”, zaključio je.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!