NaslovnicaVijestiJose Mourinho nudi Ndombelea u zamjenu za zvijezdu Barcelone!

Jose Mourinho nudi Ndombelea u zamjenu za zvijezdu Barcelone!

Iako ćemo se vjerojatno načekati dok se ljetni prijelazni rok ponovo otvori za biznis zahvaljujući ovoj koronavirus krizi, Tottehamov menadžer, Jose Mourinho, čini se da želi dovesti trenutnu zvijezdu Barcelone.

Jose Mourinho nudi

Prema Mundo Deportivu, ekipa iz sjevernog Londona je dala do znanja da želi dovesti veznjaka Barce, Arthur Melo.

Daily Express također izvještava da bi Portugalac mogao ponuditi Tanguy Ndombelea kao dio bilo kojeg potencijalnog dogovora.

Otkako se pridružio Tottenhamu, Ndombele je bio razočarenje, te je dobio žestoke kritike od strane Jose Mourinha. Daily Express sugerira da to isto ima mnogo veze sa nedostatkom posvećenosti prilikom potpisivanja od 65 milijuna funti.

Razumljivo je zašto bi Mourinho bio zainteresiran za 23-godišnjeg Brazilca. Njegova kontrola lopte i dominacija u posjedu pomogli bi Spursima da zadrže kontrolu nad tom pozicijom na terenu, a sa godinama ispred njega, nema plafona, te on može dostići zaista velike visine kao igrač.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!