NaslovnicaVijestiJose Mourinho objasnio zašto neće završiti trenersku karijeru u Manchester Unitedu

Jose Mourinho objasnio zašto neće završiti trenersku karijeru u Manchester Unitedu

Otkako je klupu Manchester Uniteda napustio legendarni Sir Alex Ferguson, Jose Mourinho je prvi trener koji je donio stabilnost klubu.

Mourinho objasnio zašto neće završiti trenersku karijeru u Manchesteru

Portugalski trener je prošle sezone osvojio EFL Kup, FA Community Shield i Europsku ligu, te tako već ostvario veći uspjeh nego njegova dva prethodnika, Louis van Gaal i David Moyes.

Mourinho je poznat po tome što je kroz karijeru promijenio veliki broj klubova, a najduže što se zadržao u jednom klubu je tri godine.

On je ranije ove godine u izjavi za ESPN izjavio da je spreman prekinuti tu naviku i ostati u Manchester Unitedu još sljedećih 15 godina.

“Spreman sam ostati još 15 godina u klubu, zašto ne? Ovo mi je druga godina u klubu i nadam se da mogu obezbijediti stabilnost koju svi žele.”

[su_no1forfootball]

Međutim, samo tri mjeseca nakon ove izjave, bivši trener Real Madrida i Chelseaja danas je izjavio kako je siguran da mu Manchester United neće biti posljednji klub u karijeri.

U izjavi za francuski TF1, Jose je rekao: “Ono što mogu reći je da sam još uvijek trener sa brigama, ambicijama i željom za novim stvarima i izazovima. Siguran sam da svoju karijeru neću završiti ovdje.”

Crveni vragovi su sjajno krenuli u novu sezonu. Neporaženi su nakon uvodnih osam kola, nalaze se na drugom mjestu sa 20 osvojenih bodova, te zaostaju za vodećim Cityjem samo dva boda.

[su_watch_live_football]

[su_premierleague]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!