NaslovnicaVijestiJose Mourinho obožava zvijezdu Barcelone: Platit će 69 milijuna eura samo da...

Jose Mourinho obožava zvijezdu Barcelone: Platit će 69 milijuna eura samo da bi ga doveo na Old Trafford

Manchester United je navodno spreman da učini sve i pokuša potpisati braniča Barcelone Samuel Umtitija. Francuski branič je od siječnja podvrgnut mnogim špekulacijama o svojoj budućnosti u klubu, a ima klauzulu od 60 milijuna eura.

Jose Mourinho obožava

Neki izvještaji sugeriraju da 24-godišnjak koristi Unitedov interes da dobije što veći ugovor na Camp Nou, ali Sport tvrdi da je Jose Mourinho spreman da se zauzme za igrača ako mu Barcelona ne ponudi ugovor koji želi.

U izvješću se navodi da je United ponudio trostruki iznos Umtitijeve plaće i spremni su platiti naknadu za oslobađanje, jer Mourinho traži poboljšanje u obrani.

[su_champions_league]

Bivša zvijezda Lyona kaže da želi 9 milijuna eura nakon poreza i paritet sa nekim od najvećih zvijezda kluba.

Sport nastavlja tvrdeći da Barca razmatra te zahtjeve u pokušaju da ukloni interes Manchester Uniteda, budući da bi bilo jeftinije dati braniču značajan porast plaće, nego pokušati pronaći odgovarajuću zamjenu.

Svoju karijeru je započeo u Lyonu u 2012. godini. Odigrao je 170 utakmica za Lyon, te zabio 5 golova. Zatim je prešao u barcelonu za 25 milijuna eura u srpnju 2016. godine.

Za mlade reprezentacije je skupio ukupno 47 utakmica. Umtiti je potom debitirao za prvu reprezentaciju u 2016. godini i predstavljao svoju domovinu.

[su_bet365_app]

Potpisao je petogodišnji ugovor sa Barcelonom u kojoj postoji ta klauzula o oslobađanju koja iznosi 60 milijuna eura.

U srpnju 2016. godine je Umtiti prešao iz Lyona u Barcelonu za 25 milijuna eura. Branič je potpisao petogodišnji ugovor sa španjolskim prvakom. Katalonski klub je u ugovoru stavio i otkupnu klauzulu od 60 milijuna eura. Barcelona je tako realizirala svoj prvi transfer tog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!