NaslovnicaVijestiJose Mourinho održao pregovore o preuzimanju reprezentacije?

Jose Mourinho održao pregovore o preuzimanju reprezentacije?

Jose Mourinho je bio na čelu Rome tek sedam mjeseci, ali prema tvrdnji talijanskih medija, već je vodio pregovore o preuzimanju reprezentacije.

Jose Mourinho održao

Mourinha je Tottenham otpustio pred kraj prošle sezone, manje od tjedan dana prije nego što je imao priliku osvojiti njihov prvi trofej u 13 godina u finalu Carabao kupa.

Međutim, bivšem treneru Chelseaja nije bilo potrebno da prebrodi svoje razočaranje, jer je najavljeno da će preuzeti Romu za ovu sezonu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Za Mourinha je ovo do sada bila mješovita sezona, sa porazom od 6-1 protiv Bodo/Glimta u Konferencijskoj ligi. Međutim, navodi se kako je već vodio pregovore oko preuzimanja reprezenacije Nigerije.

Predsjednik nigerijskog FA-a Amaju Pinnick je to izjavio u lokalnim novinama, rekavši da su sa 58-godišnjakom razgovarali o tome da postane trener uoči Afričkog kupa nacija.

“Naglasak na novom treneru je disciplina”, rekao je Pinnick za Daily Trust.

“Radi se naravno o Mourinhu – neću vam reći da nismo razgovarali, jer jesmo, a i ministar sporta je također razgovarao sa njim i u tome nema ništa loše.”

Afrički kup nacija počinje 9. siječnja u Kamerunu, budući da je odgođen od prošlog siječnja kada je Covid zaustavio održavanje turnira.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!