NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO OTKRIO: Evo tko će po njegovom mišljenju osvojiti Premier ligu...

JOSE MOURINHO OTKRIO: Evo tko će po njegovom mišljenju osvojiti Premier ligu ove sezone!

Jedan od najboljih trenera u povijesti nogometa Jose Mourinho mišljenja je kako će i ove sezone borbu za titulu prvaka Premier lige voditi Liverpool i Manchester City.

Mourinho otkrio tko osvaja Premier ligu

Iako je nedavno rekao kako će Tottenham Hotspur također biti kandidat za osvajanje titule, čini se kako više ne smatra to. Liverpool je trenutno vodeći na tabeli nakon što su Manchester City i Tottenham kiksali u prethodna dva kola.

Portugalski stručnjak je rekao: “Smijali smo se na Old Traffordu u prvom kolu nove sezone. Šalio sam se kako će se za titulu boriti Manchester City B ekipa, Spursi, Liverpool i Manchester City. Samo tri ili četiri tjedna kasnije jasno nam je da će Liverpool i City završiti na prva dva mjesta.”

“Da li će tu u vrhu biti i Tottenham i Arsenal? Sigurno je da će pokušati. Ukoliko ne uspiju, razlika između Cityja i Liverpoola i njih će biti impresionirajuća.”

‘Spursi’ i ‘Topnici’ su jučer, u derbiju četvrtog kola Premier lige, odigrali neriješeno, a rezultat je na kraju glasio 2-2. Iako je tim Mauricija Pochettina nakon 40 minuta igre vodio 0-2 zahvaljujući golovima Eriksena i Kanea, domaćin se u nastavku uspio vratiti, a golove su postigli Lacazette i Aubameyang.

Arsenal tako nakon četiri odigrana kola ima sedam osvojenih bodova na petom mjestu, pet manje od Liverpoola, dok je Tottenham na tek devetom mjestu sa dva boda manje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!