NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio ime igrača kojeg mu je Sir Alex Ferguson rekao...

Jose Mourinho otkrio ime igrača kojeg mu je Sir Alex Ferguson rekao da dovede u Manchester United!

Jose Mourinho je otkrio kako mu je Sir Alex Ferguson tijekom njegovog boravka u Manchester Unitedu dao samo jedan savjet – a to je da potpiše Dele Allija.

Jose Mourinho otkrio

Mourinho trenutno vodi Tottenham u kojem Dele Alli igra, a ispada da su mogli ukrstiti svoje puteve mnogo ranije.

Portugalski trener je objasnio da je bio svjestan Allija prije nego što se pridružio Tottenhamu zahvaljujući Unitedovoj legendi Fergusonu.

U snimku iz vrlo očekivane serije na Amazonu ‘Sve ili ništa’, Mourinho za predsjednika Levyja kaže: “Već sam Deleu rekao direktno da ne trenira dobro. Nije dobar na treningu.”

“Sir Alex Ferguson mi je dao jedan savjet u dvije i pol godine. Kupi Dele Allija. Taj momak, s tim mentalitetom, načinom na koji igra, agresivnošću koju ima. On je tip igrača za Manchester United. Kupi Dele Allija.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!