NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio jedini poraz koji ga je natjerao da zaplače!

Jose Mourinho otkrio jedini poraz koji ga je natjerao da zaplače!

Jose Mourinho je otkrio da je eliminacija Real Madrida iz Lige prvaka 2012. godine jedini put kada ga je poraz u nogometu doveo do suza.

Jose Mourinho otkrio

Menadžer Tottenhama je imao mnogo velikih uspjeha u karijeri, uključujući i prekidanje vladavine Barcelone u Španjolskoj 2012. godine, kada je njegov Real srušio rekorde i ekipu Pep Guardiole na vrhu La Lige.

Međutim, unatoč tome što je izgledao kao dominantna sila u Europi te sezone, Los Blancosi su izgubili utakmicu u Ligi prvaka, izgubivši na penale u polufinalu protiv Bayerna.

Trojica Mourinhovih najvažnijih igrača te sezone, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos i Kaka su promašili penal i to je pokrenulo emocije iz Jose Mourinha.

“Cristiano, Kaka, Sergio Ramos. Oni su tri čudovišta u nogometu, u to nema nikakve sumnje. Ali oni su također ljudi. Ta noć je jedini put kada sam plakao nakon nogometne utakmice”, rekao je Mourinho za Marcu.

“Sjećam se dobro: ja i Aitor Karanka parkirali smo se u automobilu ispred moje kuće i plakali. Bilo je vrlo teško podnijeti, jer smo u toj sezoni 2011/12 bili najbolja momčad u Europi.”

Real je osvojio 100 bodova u La LIgi u istoj sezoni i postigao 121 gol u 38 utakmica, dok je Barcelona zaostajala devet bodova i sama je postigla 114 golova.”

Govoreći o stilu ‘rock and roll’ koji su opisali kao osvajanje naslova, Mourinho je rekao: “Da, dobro se sjećam tog izraza. Imali smo vrlo jasno definiran igrački identitet. Uvijek smo bili dobro organizirani u obrambenoj formi iznad bilo čega drugog na terenu i svi su točno znali što moraju učiniti.”

“Također je bilo mnogo discipline i organizacije iza igre te ekipe. Bili smo sposobni napraviti tranzicije koje su bile vrlo eksplozivne i brze.”

“Bili su sjajni igrači koji su igrali poput prave ekipe. Na kraju je to bilo ključno za sve.”

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!