NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio što je rekao Paul Pogbi poslije pobjede protiv Manchester...

Jose Mourinho otkrio što je rekao Paul Pogbi poslije pobjede protiv Manchester Cityja

Jose Mourinho otkrio što je rekao Paul Pogbi poslije pobjede protiv Manchester Cityja. Manchester United je pokazao što će klubove u Premier ligi očekivati sljedeće sezone nakon njihove impresivne pobjede protiv Manchester Cityja prošli tjedan.

Jose Mourinho otkrio

Pozornica je postavljena za ekipu Pep Guardiole, koja je mislila da je osvojila naslov na vrlo lagan način, nakon što su vodili sa 2-0 u prvom poluvremenu. Međutim, nitko osim Paul Pogbe nije imao nešto za reći.

U preokretu kojeg nitko nije očekivao, Pogba je proturio loptu pored Edersona kako bi Unitedu dao nadu prije senzacionalnog poravnanja rezultata sa nevjerojatnim udarcem glavom.

Chris Smalling je tada odigrao svoj dio sa volejom i United je poveo sa 3-2.

Navijači su se nadali takvoj brilijantnoj izvedbi tima i takva besprijekorna izvedba Pogbe je znak predstojećih stvari.

Bilo je olakšanje za navijače kako bi ponovo vidjeli Pogbu u svojoj najboljoj formi na Etihadu.

25-godišnjak nije imao siromašnu sezonu, ali je ponekad frustriran, dok su se u posljednjih nekoliko mjeseci pojavljivali i sukobi sa Jose Mourinhom.

Koliko je to istina ili ne, nismo baš sigurni, ali čini se da su se stvari smirile u posljednjih nekoliko tjedana, dok je Mourinho govorio o Pogbi u velikoj mjeri u intervjuu sa Telegraphom u subotu navečer.

[su_bet365_app]

Osim što je generalno govorio o rekordnom potpisivanju kluba, također je dao uvid u njegovo treniranje zvijezde, pa čak i ono što je rekao Pogbi nakon njegove majstorije protiv Cityja.

Mourinho je otkrio: “Reći ću vma što sam mu rekao nakon utakmice – “Ne očekujem da ćeš biti igrač utakmice svakog tjedna, ne očekujem da će postići dva gola svakog tjedna, ali očekujem da budeš konstantan.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!