NaslovnicaVijestiJose Mourinho planira prvi značajan transfer u Feneru: Cilja na talenta iz...

Jose Mourinho planira prvi značajan transfer u Feneru: Cilja na talenta iz Real Madrida

Nakon odlaska iz Rome, Jose Mourinho brzo je pronašao novi posao. Slavni Portugalac stigao je u Istanbul gdje će kao trener Fenerbahčea zarađivati godišnju plaću od 10 milijuna eura.

Mourinho je potpisao dvogodišnji ugovor, a jedan od njegovih prvih koraka u istanbulskom velikanu bio je kontaktiranje njegovog bivšeg kluba Real Madrida kako bi uvjerio upravu da pošalju Ardu Gulera (19) na posudbu.

Jedan od najizrazitijih turskih talenata u povijesti lani je napustio Fenerbahče i pridružio se Real Madridu, potpisavši šestogodišnji ugovor. Međutim, mladi ofenzivac nije uspio dobiti značajnu minutažu u Madridu, djelomično zbog jake konkurencije, a djelomično zbog čestih ozljeda. Iako je igrao samo deset utakmica u ligi, postigao je impresivnih šest golova za samo 373 minute provedene na terenu.

Budući da će Kylian Mbappe i Endrick od iduće sezone pojačati ionako veliku konkurenciju u Realovom napadu, jasno je da će se Guler teško izboriti za minutažu kod Ancelottija. Zbog toga je, kako pišu španjolski mediji, Mourinho kontaktirao Real i predložio da se Guler vrati u Fener na posudbu do kraja sezone.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!