NaslovnicaVijestiJose Mourinho pozvao Cristiana Ronalda i predložio mu transfer u Romu!

Jose Mourinho pozvao Cristiana Ronalda i predložio mu transfer u Romu!

Jose Mourinho je pozvao Cristiana Ronalda kako bi razgovarao o svojim namjerama i predložio prelazak u AS Romu usred intenzivnih špekulacija u vezi sa budućnosti Portugalca.

Jose Mourinho pozvao

Zapanjujuća izvješća u Italiji tvrde da je Mourinho osobno pozvao Ronalda da ponudi svoj novi klub kao rješenje za zadržavanje poreznih olakšica.

Ronaldov ugovor u Juventusu traje do lipnja 2022. godine, ali njegova budućnost još uvijek nije sigurna – sa transferom koji je na kartama ovog ljeta.

Manchester United je povezivan sa svojom bivšom zvijezdom, kao i PSG.

Roma je bacila svoje ime na listu, gdje talijanski mediji sada javljaju kako je Morinho zvao da pozdravi 36-godišnjaka i želio je znati njegove namjere.

Prema Football Italia, Roma bi bila rješenje za spašavanje prednosti talijanske porezne stope za strance.

Izvještaj, međutim, također navodi da bi se njegov ugovor vrijedan 27 milijuna funti godišnje mogao pokazati problematičnim.

Mourinho i Ronaldo su uživali zajedno tri godine u Real Madridu od 2010. do 2013. godine.

Portugalski menadžer traži nova pojačanja uoči ljetnog prijelaznog roka, dok se pisalo da će dovesti i Granita Xhaku iz Arsenala.

Ronaldo je u međuvremenu uživao u tri sezone u Juventus, dva puta osvajajući naslov Serije A i Kup Italije – ali nije uspio dostaviti Ligu prvaka za klub.

Osobno je postigao impresivnih 101 gol otkako je napustio Real Madrid i ne pokazuje znakove usporavanja.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!