NaslovnicaVijestiJose Mourinho predvidio pobjednika na utakmici Hrvatska - Škotska: "Uz vas sam"

Jose Mourinho predvidio pobjednika na utakmici Hrvatska – Škotska: “Uz vas sam”

Jose Mourinho je u razgovoru za TalkSport predvidio pobjednika u utakmici Hrvatske i Škotske. Naime, trener Rome vjeruje da će Škotska pobijediti Hrvatsku u utakmici trećeg kola skupine D na Europskom prvenstvu. Utakmica se igra večeras u 21 sat.

“Koja je moja prognoza? Mislim da Škotska neće postići mnogo golova, ali ću reći da će biti 1-0. Gol će vjerojatno postići Scott McTominay,” izjavio je Mourinho.

Veznjak Manchester Uniteda je pravu priliku na Old Traffordu dobio upravo od Josea Mourinha, te je zbog toga ostao u lijepom sjećanju portugalskog stručnjaka.

“Navijam za Škotsku. Uz vas sam. Mislim da svaki moj priajtelj u Škotskoj zna da sam uz njih”, rekao je Mourinho i dodao: “Steve Clarke mi je dobar prijatelj i znam kakvu odgovornost on trenutno osjeća i zbog toga vjerujem da će pobijediti.”

Najnovije vijesti

Bayernu nedostaje važan igrač u uzvratnom susretu protiv Reala, ozljeda zabrinula...

0
Bayern je potvrdio da će Raphael Guerreiro propustiti revanš polufinala Lige prvaka protiv Reala u srijedu u Madridu. Guerreiro je ozlijedio lijevo stopalo u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!