NaslovnicaVijestiJose Mourinho prekinuo nevjerovatni niz Guardiole od čak 514 utakmica!

Jose Mourinho prekinuo nevjerovatni niz Guardiole od čak 514 utakmica!

Jose Mourinho je uspio prekinuti nevjerojatan niz Španjolca Pepa Guardiole. Ovaj stručnjak je kroz karijeru vodio Barcelonu, Bayern i sada Liverpool a u gradskom derbiju se dogodila stvar koju Guardiola nije doživio 514 utakmica – dakle praktično čitavu trenersku karijeru!

Jose Mourinho prekinuo

Od kada je Španjolac Pep Guardiola krenuo u trenerske vode, nije mu se desilo ono što se desilo krajem sedmice, kada je na domaćem terenu poražen od ljutog rivala Manchester Uniteda.

Manchester United je slavio u Derbyu za United, gdje je pobijedio ekipu Pepa Guardiole rezultatom 3:2. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za nogometaše Citya, a u zadnja dva susreta su dobil 6 golova, na svakom susretu po tri pogodka. Prvo je sredinom prošlog tjedna, Liverpool slavio sa 3-0 u Ligi prvaka, a krajem sedmice United je odgodio slavlje Citya na još nekoliko utakmice.

>> Timo Werner obradovao navijače Liverpoola izjavom o Nabyju Keiti

Ono što je zanimljivo je činjenica da takvo nešto Pep Guardiola nije iskusio ranije u svojoj karijeri. Mourinho je prekinuo seriju koja je trajala nevjerojatnih 514 mečeva, dakle od samog početka trenerske karijere.

[su_bonus]

Manchester City će se sada morati brzo razbistriti glave, jer ih već u utorak čeka revanš Lige prvaka protiv Liverpoola, gdje će za produžetke morati postići tri pogodka, bez ijednog primljenog. Poznavajući Guardiolu možemo reći da je ovaj dvomeč daleko od završenog, te s pravom u utorak možemo očekivati spektakl!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!