NaslovnicaVijestiJose Mourinho preuzima klub iz La Lige!

Jose Mourinho preuzima klub iz La Lige!

Jose Mourinho bi se uskoro mogao vratiti u nogomet, a Valencia iz La Lige je već stupila u kontakt sa bivšim menadžerom Tottenhama, nakon njegove smjene u ponedjeljak ujutro.

Ludilo oko europske Superlige značilo je da je Mourinhov otkaz u ponedjeljak ujutro u Tottenhamu prošao ispod radara.

Mourinhovo vrijeme u sjevernom Londonu prijevremeno je privedeno kraju, samo šest dana prije nego što je trebao igrati u finalu Carabao kupa protiv Manchester Cityja, nakon remija sa Evertonom prošlog petka.

Bivši Special One je sada prerano napustio pet klubova, ne po vlastitom izboru i zaradio fenomenalnih 93.5 milijuna funti odštete.

A uskoro bi se mogao vratiti i zarađivati, jer je Valencia već stupila u kontakt sa 58-godišnjakom.

Prema španjolskim medijima, vlasnik momčad Peter Lim razgovarao je sa Mourinhom o povratku u La Ligu, nakon što je prethodno upravljao Real Madridom.

Menadžer bi trebao narednih dana letjeti do Mestalle kako bi nastavio razgovore, unatoč tome što je Javi Garcia još uvijek trener momčadi.

Očekuje se da će Garcia biti zadužen za momčad do kraja sezone, a zapravo je skoro napustio tim nakon pet utakmica na početku sezone.

Klub je u međuvremenu pao na 14. mjesto u La Ligi, nakon što je prošlog ljeta rasprodao mnoge svoje najbolje igrače i mučio se da dostigne prethodnu razinu na kojoj su bili.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!