NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO PRIZNAO: Evo koji klub bi mogao preuzeti na kraju sezone!

JOSE MOURINHO PRIZNAO: Evo koji klub bi mogao preuzeti na kraju sezone!

Jedan od najboljih trenera na svijetu Jose Mourinho, koji je dobio otkaz u Manchester Unitedu krajem prošle godine, priznao je kako bi njegova sljedeća destinacija mogao biti neki klub iz Njemačke.

Mourinho odlazi u Bundesligu

On se u posljednje vrijeme često pojavljuje u medijima, a izgleda kako još uvijek nije donio konačnu odluku o svojoj budućnosti.

U intervjuu za SPORTbild on je rekao: “Po mom mišljenju, Bundesliga je uzbudljivo takmičenje, posebno zbog klubova sa sredine tabele, koji se konstantno poboljšavaju i tako stvaraju dobru ligu.”

Zatim je nastavio: “Stadioni su puni, organizacija je izvrsna, taktički pristupi su dobri u mnogim timovima, mislim da je Bundesliga doista zanimljiva liga. Naravno, Bayern je gigant među njima. Iskreno se nadam kako će Niko Kovač zadržati svoj posao, jer je naporno radio kako bi dostigao tu razinu.”

Pred Bayernom je možda i ključni ljetni prelazni rok u posljednjih nekoliko godina, s obzirom da se očekuje potpuni remont tima. Sa Allianz arene će otići nekoliko velikih zvijezda, a najveća imena na toj listi su svakako Arjen Robben i Franck Ribery.

Iako su nedavno preuzeli vodstvo u ligi, ove sezone nisu briljirali u istoj, a takoeđer su ispali iz Lige prvaka u osmini finala. S obzirom na to, ostaje nam da vidimo da li će odlučiti zadržati Kovača, ili bi možda mogli priliku dati upravo Joseu Mourinhu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!