NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO PRIZNAO: Želim dovesti još dva nova igrača do početka sljedeće...

JOSE MOURINHO PRIZNAO: Želim dovesti još dva nova igrača do početka sljedeće sezone!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho priznao je kako želi dovesti još dva nova igrača do kraja ljetnog prelaznog roka, ali i dodao kako postoji šansa da mu se želja ne ispuni.

Mourinho želi još dva igrača

Manchester United je ovog ljeta već doveo Freda, Dioga Dalota i Lee Granta za ukupnu cifru od 82 miliona eura.

[su_games]

Mourinho je u intervjuu za ESPN rekao: “Jedna stvar je ono što bih želio, a druga stvar je ono što će se stvarno dogoditi. Volio bih dovesti dva nova igrača.”

Ipak, portugalski stručnjak je odbio odgovoriti na pitanje novinara da imenuje njih dvojicu. On je dodao kako neće dovesti novog desnog beka, unatoč tome što je Antonio Valencia pretrpio povredu. Ekvadorski reprezentativac je bio primoran napustiti teren na utakmici protiv San Jose Earthquakesa u nedjelju, a Mourinho smatra kako 32-godišnjak neće igrati u narednim pripremnim utakmicama protiv AC Milana, Liverpoola i Real Madrida.

[su_no1forfootball]

“Mislim da neće moći igrati u preostale tri pripremne utakmice. Nije trenutak za riskiranje. Antonio nije više mlad, moramo brinuti o njemu i pripremiti ga za početak nove sezone. Doveli smo fantastičnog igrača Dioga Dalota. Mlad je, ima 19 godina, mislim da je trenutno najbolji mladi desni bek u Europi. Međutim, imao je operaciju prošlog maja i još se oporavlja, tako da je to još jedan dodatni razlog da brinemo o Antoniju Valenciji.”

Iako nitko sa sigurnošću ne zna tko su dva igrača o kojima Mourinho priča, engleski mediji već duže vremena pišu kako Manchester United planira dovesti krilnog igrača Chelseaja Williana, te defanzivca Tottenham Hotspura Tobyja Alderweirelda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!