NaslovnicaVijestiJose Mourinho prodaje jednog, a dovodi drugog veznjaka: 35 milijuna funti za...

Jose Mourinho prodaje jednog, a dovodi drugog veznjaka: 35 milijuna funti za talentovanog Brazilca

Manchester United planira u siječnju dovesti veznjaka Freda iz Shakhtara, prema izvješćima iz Engleske.

Jose Mourinho prodaje

Novost dolazi kao izvještaj nakon što je United priopćio da će prodati Marouane Fellainija u Besiktas za 8 milijuna funti u siječnju, jer se Belgijanac nije uspio dogovoriti sa Unitedom za novi ugovor.

Fellaini je postao igrač prve postave za Mourinha ove sezone, ali čini se da će napustiti United nakon njegovog petogodišnjeg ugovora kojeg je potpisao nakon što se pridružio Unitedu u ugovoru vrijednom 27 milijuna funti 2013. godine iz Evertona.

I dok je Mourinho tražio zamjenu za njega po cijelom kontinentu, 24-godišnji Fred se pojavio kao glavni cilj.

[su_no1forfootball]

Dinamički Brazilac ove sezone je u sjajnoj formi, sa Ukrajinskim timom koji bi mogao osigurati drugo mjesto u skupini F sa Manchester Cityjem.

Međutim, United će se suočiti sa konkurencijom za dovođenje Freda, jer su Sevilla i Valencia zagrizle za veznjaka.

Fred, koji ima šest utakmica za Brazil, odigrao je 17 nastupa ove sezone za Shakhtar, postižući samo jedan gol i jednu asistenciju.

Fellaini je u Manchester United došao 2013. godine, gdje je potpisao četverogodišnji ugovor sa opcijom produženja za još jednu godinu. Doveden je od strane David Moyesa u Manchester United za 27.5 milijuna funti na posljednji dan transfer roka.

[su_watch_live_football]

Debitirao je 14 rujna iste godine u pobjedi od 2-0 protiv Crystal Palacea kod kuće, gdje je ušao u 62 minuti kao zamjena za Andersona. Svoj puni debi u prvom sastavu je napravio 17 rujna u pobjedi protiv Bayer Leverkusena u Ligi prvaka.

Svoj prvi crveni karton je dobio u utakmici protiv Real Sociedada u grupnoj fazi Lige prvaka. Travnja 2014., Fellaini je imenovan jednim od ’10 najgorih pojačanja’ u Premier ligi te sezone. U startnoj postavi je bio sam 15 puta u toj sezoni.

Do sada je za Manchester united odigrao 145 utakmica u kojima je postigao 19 golova. Da li će se ovaj transfer ostvariti u siječnju, što vi mislite?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!