NaslovnicaVijestiJose Mourinho pronašao glavnog krivca za dosadnu utakmicu protiv Liverpoola

Jose Mourinho pronašao glavnog krivca za dosadnu utakmicu protiv Liverpoola

Jose Mourinho pronašao glavnog krivca za dosadnu utakmicu protiv Liverpoola. Je li sinoćnja utakmica između Liverpoola i Manchester Uniteda bio dosadan spektakl zbog Jose Mourinhove ‘negativne’ taktike?

Jose Mourinho pronašao

Značajan broj nogometnih navijača vjeruje da su, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Mourinhovi igrači imali samo 35% posjed lopte na Anfieldu – najniži procenat posjeda u Premier ligaškoj utakmici otkako je Opta započela sa zapisivanjem od 2003. godine.

United nije uspio da ozbiljno zaprijeti nervoznom Loris Kariusu, koji se nalazio na Liverpoolovom golu, dok je David de Gea napravio dvije divne obrane u drugom poluvremenu i učinkovito osigurao Unitedu jedan bod.

Sky Spors, u svojoj završnoj riječi, opisao je ovu utakmicu kao “Mourinhov uspjeh”, što ukazuje da je portugalski taktičar uspio u svom poslu i uspio je ugušiti i uništiti domaćine u njihovom dvorištu.

[su_euro_soccer_bonus]

To mišljenje je podijeljeno među velikim brojem njihovih gledatelja.

No, Mourniho vjeruje da je jedini tim kriv za dosadnih 90 minuta, Liverpool, a ne njegov tim.

“Dva šuta u gol sa 65% posjeda, morate biti kritični prema Liverpoolu”, izjavio je Mourinho za medije.

“To je njihov, a ne naš problem.”

Mourinho je također kritizirao medije za vjerovanje da je Liverpool napadačka ekipa.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Vi volite reći da su oni posljednje čudo svijeta u napadačkom nogometu, ali oni se također brane i vole misliti defanzivno”, dodao je Special One.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!