NaslovnicaVijestiJose Mourinho rekao Mesutu Ozilu da je njegova djevojka spavala sa cijelom...

Jose Mourinho rekao Mesutu Ozilu da je njegova djevojka spavala sa cijelom momčadi Intera i Milana!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno je tvrdio da je Jose Mourinho rekao Mesutu Ozilu da je njegova partnerica spavala sa cijelom momčadi Intera i Milana u eksluzivnim audio snimkama koji su procurili prije nekoliko dana.

Španjolski El Cofidental je objavio audio snimak razgovora kojeg je Perez vodio sa Mourinhom tijekom njegovog boravka u Realu.

Na tom audio snimku je ranije kritizirao klupske legende poput Cristiana Ronalda i Ikera Casillasa, a sada se otkriva kako je to radio i Mesutu Ozilu.

Tijekom razgovora 2012. godine Perez je ogovraoa mladog Mesuta Ozila u Španjolskoj, gdje je komentirao i njegov osobni život – što je živciralo meandžera Josea Mourinha.

Započeo je: “Kada je Ozil došao u Madrid, zamijenio je djevojku modelom iz Milana, sve dok mu Mourinho nije rekao da je taj model spavao sa cijelom momčadi Intera i Milana, kao i tehničko osoblje obje momčadi.”

Ozil se 2010. godine preselio na Santiago Bernabeu i Werdera nakon solidnih nastupa na Svjetskom prvenstvu.

74-godišnjak je nastavio: “Ozil je došao sa 21 godinom, sa djevojkom, ali je brzo otkrio Madrid i promijenio je svoj način života.”

“Rekao je svojoj djevojci da se makne i zamijenio je talijanskim modelom. Znao je uzeti svoj privatni avion, je*ati je i vratiti se nazad.”

Ozil je igrao pod vodstvom Mourinha tri sezone prije nego što je otišao u Arsenal, dok se Mourinho pridružio Chelseaju u to vrijeme.

Ozil sada igra za turski Fenerbahce, a Mourinho je preuzeo Romu u Seriji A.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!