NaslovnicaVijestiJose Mourinho šalje ponudu od 50 milijuna eura za zvijezdu Manchester Cityja!

Jose Mourinho šalje ponudu od 50 milijuna eura za zvijezdu Manchester Cityja!

Menadžer Tottenhama Jose Mourinho navodno je zainteresiran za potpis desnog beka Manchester Cityja Joaoa Cancela.

Jose Mourinho šalje

Portugalski internacionalac je do sada odigrao 18 nastupa pod vodstvom Pepa Guardiole, postigavši pogodak u utakmici Carabao kupa protiv Oxford Uniteda. Prema španjolskom portalu El Desmarque, Jose Mourinho želi potpisati Cancela koji je prema Transfermarktu trenutno procijenjen na 50 milijuna eura.

25-godišnjak nije bio uobičajeni igrač Manchester Citya ove sezone zbog prisustva Kyle Walker-a i sve su šanse da će dobiti manje startova tijekom ostatka sezone. Međutim, nedostatak nogometa u prvoj momčadi mogao bi koštati Cancela mjesta u portugalskom sastavu za Euro 2020.

Spursi bi mogli biti idealno odredište za njega i on bi mogao biti prikladnija opcija za tim od Sergea Auriera i Kyle-Walker Peters-a. Uprkos tome, City možda nije spreman pustiti Cancela, jer kada se Walker ozlijedi, trebat će im 25-godišnjak da popuni njegovu poziciju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!