NaslovnicaVijestiJose Mourinho u siječnju dovodi igrača za kojeg je rekao da je...

Jose Mourinho u siječnju dovodi igrača za kojeg je rekao da je najbolji u Europi! Uprava Rome dala zeleno svjetlo!

Menadžer Rome Jose Mourinho navodno želi osigurati usluge braniča Manchester Uniteda Dioga Dalota u siječanjskom prijelaznom roku.

Jose Mourinho u siječnju

Dalot (22) je prošle sezone posuđen AC Milanu i uživao je u uspješnom vremenu na San Siru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je na ljeto zadržao desnog beka nakon što nije uspio dovesti zvijezdu Atletico Madrida Kierana Trippiera.

Dalot, koji je pod ugovor u Unitedu do 2023. godine, odigrao je 33 nastupa za Milan u svim natjecanjima, postigao dva gola i tri asistencije.

Portugalski reprezentativac igra kao zamjena za Aarona Wan-Bissaku u Unitedu, ali Mourinho je željan ponovnog susreta sa svojim sunarodnjakom.

Prema CalcioMercatu, Mourinhu se još uvijek jako sviđa desni bek Uniteda i osjeća kao da bi mogao dodati vrijednost njegovoj momčadi.

Mediji su dodali da odbor Rome proučava strategiju dok planira potencijalnu posudbu u siječnju uz mogućnost kupnje Dalota.

Navodi se da bi Dalot predstavljao više od alternative desnom beku Rome Ricku Karsdorpu i ima karakteristike koje Mourinho traži.

Dalot, koji je na ljeto povezivan sa Real Madridom, sišao je sa klupe kako bi kratko igrao u pobjedi Uniteda nad Wolvesima u Molineuxu prošlog mjeseca.

Mourinho je bio odgovoran za dovođenje Dalota na Old Trafford u ugovoru od 19 milijuna funti iz Porta 2018. godine.

Bivši menadžer Uniteda nazvao je Dalota “iznimno talentiranim mladim braničem” i najboljim mladim bekom u to vrijeme u Europi.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!