NaslovnicaVijestiJose Mourinho u stalnom kontaktu sa zvijezdom Barcelone: Na ljeto ga dovodi...

Jose Mourinho u stalnom kontaktu sa zvijezdom Barcelone: Na ljeto ga dovodi u Manchester United

Trenutno ima samo nekoliko braniča na svijetu na razini Barceloninog Samuel Umtitija. Francuz je stigao na ljeto 2016. godine od Lyona kao veliki talenat, ali je u kratkom vremenu u Španjolskoj procvjetao kao centralni branič.

Jose Mourinho u stalnom

Njegov najnoviji nevjerojatan nastup u Barcovoj pobjedi od 1-0 nad Atletico Madridom samo je dodatno pojačao njegov ugled, s njim i Gerardom Piqueom koji su zaustavili Antoine Griezmanna i Diego Costu.

Međutim, unatoč impresivnoj formi i činjenici da je Barcelona klub u kojem svaki igrač sanja da igra, Umtitijeva budućnost je nekoliko puta ispitivana.

Manchester City je navodno lansirao sporazum za 24-godišnjaka, a crvena polovica Manchestera je već pokrenula stvari za ono što će biti nevjerojatno pojačanje.

[su_bonus]

Dovođenje Alexis Sancheza je bilo veliko, ali Umtiti – igrač kojeg očajnički trebaju – bio bi još veći.

Prema katalonskom izdanju Sporta, Crveni đavoli već rade dvije velike stvari kako bi se ovaj dogovor završio na ljetnom prijelaznom roku.

Izvještaji o ponudi od 60 milijuna eura preplavili su naslovnice u petak, a detalji zasigurno brinu navijače Barcelone.

Izvješće navodi kako je Mourinho ‘opsjednut’ potpisivanje francuskog braniča i zove ga redovno.

Klub je spreman ponuditi ono što je Sport nazvao ‘stratosferičku’ ponudu plate, s Crvenim đavolima koji su postavljeni da mu ponude paket vrijedan 9 milijuna eura, više nego dvostruko od njegovih 4 milijuna eura godišnje plate u Barceloni.

Ako katalonski mediji izvještavaju o tome, onda je ova vijest o Unitedovoj ponudi za Umtitija vrlo ozbiljna stvar.

[su_live_koeficijenti]

Razgovori između Umtitijevog brata Yannicka, njegovog agenta i Crvenih đavola, očito su ‘stalni’, a francuski branič se očito ne protivi preseljenju u Englesku.

Obrambeni dio je očito područje koje je Unitedov menadžer identificirao kao najpotrebnije za pojačanje, uz Tottenhamov duo Toby Alderweirelda i Danny Rosea koji su također visoko na popisu želja Jose Mourinha, piše The Sun.

Dani Chris Smallinga na Old Traffordu bi mogli biti odbrojani, jer će on sada sigurno napustiti Manchester United.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!