NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO UVJEREN: Evo koja dva kluba će igrati u finalu Lige...

JOSE MOURINHO UVJEREN: Evo koja dva kluba će igrati u finalu Lige prvaka!

Osmina finala ovosezonske Lige prvaka nam je pokazala kako najelitnije europsko klupsko nogometno takmičenje još uvijek nije izgubilo svoju magiju. Od Ajaxovog izbacivanja Real Madrida do velike drame na Parku prinčeva na susretu između Manchester Uniteda i PSG-a, ova faza takmičenja nas nije nimalo razočarala, i sada je skoro nemoguće predvidjeti tko će igrati u četvrtfinalu.

Mourinho o finalu Lige prvaka

Ipak, bivši trener Manchester Uniteda Jose Mourinho dao je svoje mišljenje o tome tko će otići do samog kraja. Portugalac je ovu sezonu započeo na klupi ‘Crvenih vragova’, gdje je stigao skoro do kraja grupne faze Lige prvaka, prije nego što je dobio otkaz.

On će sada ispred malog ekrana gledati njegov bivši tim protiv Barcelone u četvrtfinalu, a taj susret je na rasporedu za nešto više od dva tjedna. Uprkos tome što je trenirao United, on smatra kako oni neće stići do finala.

Zapravo, on predviđa kako će engleski velikan ispasti već u narednoj fazi protiv Barcelone, za koju smatra kako će igrati u finalu protiv Juventusa. U intervjuu za Calciomercato, on je izjavio: “Tko su favoriti? Rekao bih Juve i Barcelona. Svi pričaju o Ronaldu i Messiju, ali ja preferiram pričati o Juveu i Barci.”

Zatim je nastavio: “Engleski timovi, Ajax i Porto su također dobri, ali nemaju isto iskustvo kao Juventus i Barcelona. Kada imate Ronalda ili Messija, to vam zasigurno daje veliki plus.”

‘Stara dama’ će u četvrtfinalu igrati protiv Ajaxa, te će se tim Massimiliana Allegrija svakako nadati da neće doživjeti istu sudbinu kao i Real Madrid, koji je od strane nizozemskog velikana na svom terenu poražen rezultatom 4-1. Ova dva tima su se susreli i u finalu Lige prvaka 2015. godine, kada je slavio katalonski gigant.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!