NaslovnicaVijestiJose Mourinho zabrinuo navijače Manchester Uniteda izjavom o budućnosti Davida de Gee!

Jose Mourinho zabrinuo navijače Manchester Uniteda izjavom o budućnosti Davida de Gee!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho potvrdio je kako nije siguran da li će jedna od najvećih zvijezda njegovog tima David de Gea potpisati novi ugovor sa klubom.

De Gea napušta Manchester United

Španjolski reprezentativac bi u tom slučaju mogao napustiti Old Trafford besplatno na kraju sezone, nakon što mu istekne trenutni ugovor, ukoliko u Unitedu ne aktiviraju opciju produženja na dodatnih godinu dana.

[su_bet365_koeficijenti]

Već neko vrijeme traju pregovori između 27-godišnjaka i čelnika kluba, a engleski mediji su pisali kako su u klubu zabrinuti da će De Gea otići besplatno u Juventus. Za njega je u proteklih par godina interes pokazivao španjolski velikan Real Madrid, ali Los Blancosi su proteklog ljeta doveli Thibauta Courtoisa, te im trenutno nije potreban novi golman. Ipak, i sam Mourinho je priznao kako nije siguran da li će De Gea staviti potpis na novi ugovor. U intervjuu za Sky Sports on je rekao: “Nisam siguran da li će produžiti ugovor. Vidjet ćemo što će se dogoditi, samo klub, David i njegovi agenti mogu odgovoriti to. Moj komentar je samo da svi znaju koliko je on dobar, koliko je važan za Manchester United, i ukoliko želimo napredovati očito je da je vrlo važno da ga zadržimo.”

De Gea je ranije ove sezone nagovijestio kako je spreman potpisati novi ugovor sa ‘Crvenim vragovima’. Tom prilikom je izjavio: “Osjećam se stvarno voljeno od strane navijača i svih ljudi koji su u klubu. Sretan sam što igram ovdje, u jednom od najboljih klubova na svijetu.” Španjolac je na Old Trafford stigao u ljeto 2011. godine iz Atletico Madrida za samo 25 miliona eura, te je od tada za klub odigrao ukupno 327 utakmica u svim takmičenjima, od čega na njih 121 nije primio niti jedan gol.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!