NaslovnicaVijestiJovetić otkrio šta mu je Pellegrini uradio dok je bio u Manchester...

Jovetić otkrio šta mu je Pellegrini uradio dok je bio u Manchester Cityju

Jovetić otkrio šta mu je Pellegrini uradio dok je bio u Manchester Cityju. Stevan je rekao kako nije dobio šansu da impresionira pod vodstvom Manuel Pellegrinija. Trener mu nije dao da igra čak ni kada je bio spreman, a kada je postizao golove dobijao je minutažu na kašiku.

Jovetić otkrio šta mu je Pellegrini uradio

Crnogorski napadač je otišao na posudbu u Inter nakon što se patio da dobije prvo mjesto u timu sa Etihada. Ali, Jovetić tvrdi da su njegovi nastupi zaslužili više šanse da se dokaže.

“Imao sam normalan odnos sa Pellegrinijem, mi se nikada nismo svađali. To je bilo samo zato što sam zaslužio da igram više, mislio sam to onda, a mislim to i danas.”

“Kada sam se uklopio i bio spreman nisu mi dali da igram, kada sam postigao gol dali su mi maksimalno 60 minuta i teško je bilo više tako se boriti.”

Jovetić, koji je potpisao za City iz Fiorentine u 2013. godini, nije isključio mogućnost povratka u Englesku.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Sviđa mi se Premier Liga, tamo je lakše igrati nego u Italiji.”

Ali je također rekao da je sretan i u Inter u kojem je postigao četiri gola u 12 utakmica.

“Inter je jedan od deset najboljih timova na svijetu. Ja želim da igram više i postižem što više golova.”

“Žao mi je što sam prestao postizati nakon prve dvije utakmice, ali asistirao sam protiv Palerma i Rome i prvi smo na tabeli.”

“Trudim se da dam sve od sebe i kada to radim, siguran sam da su svi zadovoljni. Počeo sam dobro, ali nemam više nikom ništa da dokazujem.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!