NaslovnicaVijestiJović na predstavljanju u Realu otkrio čega se najviše plašio

Jović na predstavljanju u Realu otkrio čega se najviše plašio

Luka Jović na predstavljanju u Realu otkrio je čega se najviše plašio kada je izašao na Santiago Bernabeu, gdje je na svečanoj ceremoniji “zadužio” dres “kraljevskog” kluba.

Jović na predstavljanju u Realu

Napadač reprezentacije Srbije Luka Jović u srijedu je zvanično predstavljen kao pojačanje Real Madrida na stadionu Santiago Bernabeu. Prilikom svečane ceremonije Jović je za španske medije govorio o novim saigračima, očekivanjima i neizbježnom pritisku.

Za srpskog napadača prelaz u najtrofejniji svjetski tim predstavlja veliku počast, ali je Jović samouvjeren da će svojim trudom doći do željenih rezultata.

“Jedino sam se plašio izlaska na teren Santiago Bernabeua i pimplovanja lopte! Nadam se da ću zalaganjem i dobrim partiuama zaslužiti i da mi navijači skandiraju,” rekao je Jović i dodao:

“Nevjerovatan je osjećaj izaći na stadion i biti u ovakvom klubu.”

Novinare je zanimalo da li očekuje da će igrati u paru sa Karimom Benzemom i kakvo je njegovo mišljenje o Edenu Hazardu, pojačanju iz Chelseaja.

“Mislim da ćemo Karim i ja moći da igramo zajedno, ali to je na treneru Zidaneu da odluči šta je najbolje za tim. On je jedan od najboljih napadača. Kada je došao u klub ja sam imao 11 godina. Nadam se da ću naučiti mnogo od njega. Hazard? Eden je fantastičan igrač, jedan od najboljih na svijetu, i bit će mi zadovoljstvo da dijelim svlačionicu sa njim.”

Srbin je svjestan da mnogo toga zavisi od njega.

“Ako dobijem šansu i iskoristim je – ostat ću, ako je ne iskoristim – ja ću da budem kriv.”

Jović je dodao da ne razmišlja koliko golova će postići u debitantskoj sezoni u “kraljevskom” klubu.

“Ne bih da pričam o broju golova, maksimalno ću se truditi sa treninzima i utakmicama kako bih dobio što više minuta da pokažem ono što znam. Ne bih sebe da hvalim, imam još mnogo da učim. Imam i od koga da učim u Realu i nadam se da ću napredovati.”

Nekadašnji igrač Crvene Zvezde i Benfice se ne plaši medijskog pritiska.

“Ranije nisam obraćao pažnju na pisanje medija, pa neću ni u budućnsoti. Skoncentrisat ću se na teren kako bih dao maksimum”, kazao je napadač koji je rođen u Bijeljini.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!