NaslovnicaVijestiJović ponovo na udaru španjolskih medija, Zidane ga brani

Jović ponovo na udaru španjolskih medija, Zidane ga brani

Luka Jović ponovo je na udaru španjolskih medija, nakon što je odigrao još jednu utakmicu bez postignutog gola, ali i dalje ima povjerenje trenera Zinedinea Zidanea.

Real pobjeđuje, igra sve bolje, i uoči derbija sa Atleticom je prvi na tabeli La Lige, s tim što je sinoć, između dva kola pregazio Zaragozu u domaćem kupu (4:0). Španjolski mediji, međutim, traže dlaku u jajetu i okomili su se na Luku Jovića zbog neefikasnosti, jer je još jednu utakmicu završio bez postignutog gola.

Ipak, srpski centarfor i dalje ima podršku trenera Zinedinea Zidanea, koji smatra da mladi napadač ima kvalitet i da će proraditi.

“Svakako bih volio da vidim neki njegov pogodak” rekao je Zidane poslije utakmice u Kupu Kralja, u kojoj je Joviću dao šansu od prvog minuta.

“Mora da nastavi da radi i golovi će onda doći. Tek je došao u klub, prošlo je šest mjeseci. Luka je mlad, ima 21 godinu. Dobra stvar je to što je došao u tim gdje ima mnogo velikih igrača. Kada postigne sljedeći gol sve će se promijeniti.”

Priča francuskog stratega Luki sigurno prija, za razliku od onoga što može da pročita u španjolskim novinama. As je tako naveo statističke podatke da je protiv Zaragoze samo 14 puta dodirnuo loptu, a od toga je bilo tek sedam uspješnih dodavanja. Napomenuto je i da je čak golman Alvaro Oreola više učestvovao u igri (33 kontakta).

“Jović je najslabija karika u Zidaneovom timu. Ne kreće se dobro, odsječen je od ostatka tima” komentariše As.

Marca je dodala da srpski golgeter gubi i povjerenje ostalih igrača.

“Propustio je Jović još jednu šansu. Ni suigrači mu više ne vjeruju i ne traže ga na terenu. Sve je manje razloga da opet dobije priliku” stoji u tekstu madridskog lista.

Zasad se Zidane ne slaže sa tim, pa je Luka trenutno i dobar i loš. As zato cijeli slučaj naziva “misterija Jović”. Povrh svega, zamjeraju mu loše poznavanje jezika, zbog čega je Luka Modrić stalno uz njega u ulozi prevodioca.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!