NaslovnicaVijestiJuan Mata napušta Manchester United: Poznata sljedeća destinacija!

Juan Mata napušta Manchester United: Poznata sljedeća destinacija!

Juan Mata je navodno spreman napustiti Manchester United ovog ljeta, a Fenerbahce bi mogao biti njegovo odredište, jer je klub iz turske Super lige zainteresiran u španjolskog veznjaka.

Juan Mata napušta Manchester

United je spreman da nastavi sa transformacijom ovog ljeta, koju je poduzeo Ole Gunnar Solskjaer.

Matino vrijeme na terenu se smanjilo u posljednje vrijeme, posebno dodavanjem Bruna Fernadesa, a on bi mogao biti jedan od igrača koji će otići.

Prema turskom Sansursuz Futbolu, 32-godišnjak želi napustiti United i zainteresiran je za tursku ekipu Fenerbahce, dok ga klub želi potpisati.

Španjolski plejmjeker potpisao je novi ugovor prošlog lipnja, koji ga drži u klubu do ljeta 2021. godine, uz opciju produženja dodatne godine, što znači da će Superligaški klub morati platiti naknadu.

Koliko bi Crveni đavoli tražili za veznjaka, dalo bi se raspravljati, ali bivši igrač Chelseaja je ispao iz prve postave i to je činjenica.

Kako se Paul Pogba uklopio sa Fernandesom koji je u sjajnoj formi otkako se pridružio u sriječnju, treću ulogu u sredini obično preuzima defanzivniji veznjak.

Mata je također igrao na krilnim pozicijama, ali Mason Greenwood i Daniel James su bili preferirani na toj poziciji, dok je Jadon Sancho također bio jako povezan sa prelaskom na Old Trafford.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!