NaslovnicaVijestiJUAN MATA ODLAZI U SENZACIONALNOM TRANSFERU: Španjolac se vraća u svoju domovinu!

JUAN MATA ODLAZI U SENZACIONALNOM TRANSFERU: Španjolac se vraća u svoju domovinu!

Juan Mata odlazi u senzacionalnom transferu. Španjolac se vraća u svoju domovinu. Jose Mourinho je ovog ljeta već završio dva transfera.

JUAN MATA ODLAZI

Bek Diogo Dalot je stigao iz Porta dok je Manchester United najavio potpisivanje Freda iz Shakhtar Donetska ovog tjedna.

Jasno je da sa ta dva pojačanja, Mourinho nastoji da poboljša slabija područja svoje momčadi.

A ako nastavi tim trendom, dolazak novog braniča je iminentan.

Crveni vragovi su povezani sa brojnim braničima, a Manchester Evenening News je izvijestio kako je Bayern Munchen postavio 50 milijuna funti cijenu za Jerome Boatenga.

[su_bet365_koeficijenti]

No, bit će i igrača koji će napustiti Old Trafford ovog ljeta.

Prema izvještajima Bleachera, postignut je napredak u dogovoru sa Barcelonom u vezi Juana Mate.

Sa Andres Iniestom koji je napustio klub i Antoine Griezmannom koji je odlučio potpisati novi ugovor za ostana u Atletico Madridu, Mata je postao jedan od glavnih transfer meta Barcelone.

[su_live_koeficijenti_v2]

Španjolski sportaš ima manju ulogu u Manchester United i u dobi od 30 godina, imalo bi smisla da se pridruži klubu koji će mu zajamčiti minute igranja.

Ali igranje za Barcelonu je životna prilika i nitko se ne bi iznenadio kada bi Mata odlučio da nastavi igrati u Barceloni sljedeće sezone.

Mata ima ugovor do sljedeće godine tako da bi Manchester UNited mogao dobiti vrlo lijep novac za njega ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!