NaslovnicaVijestiKakva karijera je iza Španjolca: Juan Mata ponovo pravi transfer u jednog...

Kakva karijera je iza Španjolca: Juan Mata ponovo pravi transfer u jednog od velikana Premier lige!

Španjolski veznjak Juan Mata bit će slobodni agent nakon završetka ove sezone, a engleski mediji izvješćuju kako postoje velike mogućnosti da obuče dres i trećeg velikana iz Premier lige.

Juan Mata poželio

Španjolski veznjak Juan Mata prije nekoliko godina bio je nezamjenjiv član veznog reda Manchester Uniteda, a ove godine ima veoma ograničenu ulogu jer su Jose Mourinho i Ole Gunnar Solskjaer na krilnim pozicijama koristili Marcusa Rashforda, Jessea Lingarda i Anthonyja Martiala. Matin ugovor s Unitedom ističe na kraju sezone, više ili manje već je jasno da on neće nastaviti karijeru na Old Traffordu.

Transfer glasine: Dortmundu propao pakleni plan, Arsenal kupuje u Parizu, nogometaš Caglaria bira između dva velika kluba

Unatoč skromnoj sezoni, Mata ima više nego dovoljno kredita da nastavi igrati na vrhunskom nivou u nekom od velikana, a The Times prenosi kako je za Matu zainteresiran njegov bivši trener iz Valencie a sada strateg Arsenala, Unai Emery.

U prošlosti je Mata nagovijestio da se nakon mnogo godina igranja u Engleskoj želi vratiti u domovinu, gdje će uvijek biti otvoren za igranje za Valenciju, a posljednjih dana čak se pojavila informacija da je zanimanje za njega pokazala također i Barcelona.

Arsenal, Mati nudi priliku da oživi svoju karijeru, a Mata također Arsenalu čini uslugu, jer Arsenal, za razliku od svojih suparnika u Premier ligi, nema neograničene resurse za kupovinu i ponovno mu ozbiljno prijeti da u budućnosti neće igrati u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!