NaslovnicaVijestiJuan Mata pristao na novu ulogu u Manchester Unitedu pod vodstvom Jose...

Juan Mata pristao na novu ulogu u Manchester Unitedu pod vodstvom Jose Mourinha

Juan Mata pristao na novu ulogu u Manchester Unitedu pod vodstvom Jose Mourinha. Juan Mata i Jose Mourinho su konačno došli do sporazuma s obzirom na njegovu ulogu u Manchester Unitedu, gdje bi Španjolac trebao boraviti barem do siječnja.

Juan Mata pristao

Nagađanja o budućnosti Juan Mate je bilo mnogo od dana kada je Mourinho potvrdio da je nasljednik Louis van Gaala. On nije ispunio zahtjeve Mourinha u Chelseaju, a nakon toga je prodan Unitedu 2014. godine, unatoč svom statusu kao omiljenog kod navijača.

A kad je bio zamijenjen u Community Shieldu protiv Leicestera samo 25 minuta nakon što je ušao sa klupe, svi su mislili da je njegovo vrijeme na Old Traffordu gotovo.

Međutim, prema The Telegraphu, Mata je pristao da ostane dio Manchester Unitedove momčadi, iako će to značiti manje vremena za igru. Mourinho mu je rekao da ima ulogu u njegovim planovima, ali neće biti prvi izbor u bilo kojem od svojih omiljenih pozicija.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Iako je počeo prvu utakmicu sezone protiv Bournemoutha i prošlog petka u pobjedi protiv Southamptona, vjeruje se da će Henrikh Mkhitaryan vremenom postati regularan u početnoj postavi. Armenac je stigao iz Borussije Dortmund u transferu od 26 milijuna funti ovog ljeta, ali se i dalje privikava svojem novom životu u Engleskoj, te ga štedljivo koristi Jose Mourinho.

Čudna je situacija u kojoj se Mata našao. On je, uostalom, četvrti najskuplji igrač u povijesti Uniteda i želi da ostane u klubu, ali to je bilo isto tako i u Chelseaju.

Iako se mnogo toga promijenilo od Mourinha, otkako je Mata napustio Stamford Bridge, ostaje činjenica da Juan mora pomagati još više u obrani Uniteda. Tada je Španjolac podbacio u Chelseaju, ali sada ima pola sezone da se dokaže i da pokaže Mourinhu da se promijenio.

Screenshot_17

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!