NaslovnicaVijestiJučer su snažno odjeknule Fergusonove riječi iz 2013. godine: Je li zbog...

Jučer su snažno odjeknule Fergusonove riječi iz 2013. godine: Je li zbog njih Ronaldo izbačen?

Jedan od najvećih nogometnih stručnjaka Sir Alex Ferguson je 2013. godine na najbolji način rekao nešto što najbolje i najbliže opisuje trenutnu situaciju s Ronaldom i Manchester Unitedom.

Erik ten Hag odlučio je iz momčadi izbaciti najveću zvijezdu Cristiana Ronalda zbog nediscipline i posljednjeg skandala koji je izazvao na utakmici protiv Tottenhama. Ten Hag je konačno prelomio i donio hrabru odluku. Udaljiti iz momčadi igrača koji se smatra jednim od najvećih nogometaša svih vremena. Odluka vjerovatno nije bila lagana, ali je pokazala da nizozemski stručnjak ima potreban autoritet.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Društvenim mrežama odmah se počela dijeliti poznata izjava legende kluba Sir Alexa Fergusona iz 2013. godine i njegova knjiga “Moja autobiografija”. Ferguson je govorio o tome kako reagirati ako igrač, bez obzira na to je li zvijezda, misli da je veći od kluba.

“Onog trenutka kad igrač Manchester Uniteda pomisli da je veći od trenera, mora odmah napustiti klub”, rekao je Ferguson u knjizi iz 2013., a odnosi se na odluku da pusti Davida Beckhama iz kluba.

Znajući koliko je Ferguson i dalje utjecajan u Unitedu i koliko njegova riječ vrijedi na Old Traffordu, nema sumnje da je pomogao Ten Hagu u ovako radikalnom koraku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!