NaslovnicaVijestiJude Bellingham kažnjen zbog komentara o Felixu Zwayeru nakon poraza od Bayerna!

Jude Bellingham kažnjen zbog komentara o Felixu Zwayeru nakon poraza od Bayerna!

Njemački FA kaznio je Judea Bellinghama s 40.000 eura zbog njegovih komentara o sucu Felixu Zwayeru nakon poraza Borussije Dortmund od Bayerna (3-2).

Jude Bellingham kažnjen

Bellingham je kritizirao Zwayerovo suđenje nakon utakmice u kojoj im nije dosudio očigledan penal, prije nego što je dosudio penal za Bayern u 77. minuti zbog ruke Matsa Hummelsa u kaznenom prostoru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Robert Lewandowski je realizirao jedanaesterac protiv svoje bivše momčadi i osigurao važnu pobjedu Bayerna koji sada ima četiri boda više na vrhu Bundeslige.

Bellingham je napao Zwayera nakon utakmice i osvrnuo se na šestomjesečnu zabranu koja je njemačkom sucu izrečena 2005. godine nakon skandala sa namještanjem utakmica.

Bellingham je za ViaPlay rekao: “Najveću utakmicu u Njemačkoj dajete da sudi sudac koji je već prije namještao utakmice, što očekujete?”

Njemački FA smatrao je Bellinghamove komentare “nesportskim ponašanjem” i u utorak je kaznio veznog igrača, a engleski reprezentativac izbjegao je suspenziju.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!