NaslovnicaVijestiJude Bellingham krši pravilo La Lige na svakoj utakmici koju igra za...

Jude Bellingham krši pravilo La Lige na svakoj utakmici koju igra za Real Madrid

Engleski nogometaš Jude Bellingham ljetos je prešao iz Borussije Dortmund u Real Madrid, gdje briljira ove sezone i sigurno je najbolji igrač svijeta u ovom trenutku. Bellingham je zabio 13 golova u 16 utakmica španjolske La Lige, a madridski As je objavio zanimljivost koja se odnosi na ovog mladog veznjaka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Bellingham redovito krši pravilo vezano uz opremu nogometaša tijekom svake utakmice Real Madrida u La Ligi ove sezone. Naime, redovito pravi rezove na svojim štucnama na dijelu koji pokriva listove njegovih nogu, što nije dopušteno.

Pravilo La Lige propisuje da igrači ne smiju biti na terenu noseći poderanu opremu, bilo da se radi o dresovima, šorcu ili, kao što je slučaj s Bellinghamom, štucnama.

Mnogi nogometaši danas prave slične rupe na svojim štucnama, a kao obrazloženje navode smanjenje rizika od grčeva i mišićnih povreda.

Čini se da vodstvo La Lige pravi iznimku kada je riječ o pravilima i zvijezdama poput igrača iz Real Madrida, ali i drugim nogometašima koji krše ta pravila. Razumiju medicinske probleme koji mogu proizići iz prisiljavanja igrača da ih poštuju. U engleskom Premiershipu, igrači poput Bukaya Sake, Conora Gallaghera i Kylea Walkera su se odlučili na takav postupak.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!