NaslovnicaVijestiJude Bellingham otkrio zašto je odbio Manchester United 2020. godine!

Jude Bellingham otkrio zašto je odbio Manchester United 2020. godine!

Bivši igrač Birmingham Cityja Jude Bellingham je odbio Manchester United u korist pridruživanja Borussiji Dortmund 2020. godine. Jude Bellingham je navodno meta Manchester Uniteda ulazeći u sljedeću godinu.

Engleski reprezentativac je ove sezone bio u odličnoj formi za Dortmund, a mnogi klubovi su zainteresirani za njegov potpis.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ranije ovog mjeseca objavljeno je da se trener Liverpoola Jurgen Klopp usredotočio na 18-godišnjeg veznjaka.

United ima dugoročni interes u Bellinghamu i željeli su ga potpisati još 2020. godine kada je bio u Birminghamu.

Tom je prilikom Bellingham odlučio odbiti prelazak na Old Trafford u korist pridruživanja moćnom bundesligašu Dortmundu u transferu koji bi na kraju mogao porasti na 30 milijuna funti.

United je od tada pratio Bellinghama i prema engleskim medijima, novi menadžer Ralf Rangnick je stavio tinejdžera u uži izbor na listi od pet igrača koje želi dovesti.

Ostala imena na popisu su Kieran Trippier, Tyler Adams, Declan Rice i Bellingamov traženi suigrače iz Dortmunda Erling Haaland.

Bellinghamova cijena u ovom trenutku je 90 milijuna funti – tri puta više nego što bi United morao platiti Birminghamu prije 18 mjeseci.

Ubrzo nakon što je došao u Dortmund, Bellingham je objasnio zašto se odlučio protiv prelaska u United.

“Samo mislim da je način na koji Dortmund integrira mlade igrače u sastav prve momčadi na potpuno drugoj razini”, rekao je.

“Ne postoji klub u Europi koji to radi kao oni. Oni pregledaju vaše nastupe. Za svakog igrača postoji osoba koja je radila s mladim igračima. Svatko ima taj sustav podrške da radi za svoju priliku u prvoj momčadi.”

“Man United ima sjajnu momčad. A moja odluka nije imala nikakve veze s novcem. I bio sam toliko usredotočen i tako sretan zbog interesa iz Dortmunda da je ovo postao moj prvi izbor.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!