NaslovnicaVijestiJules Kounde na okupljanje reprezentacije Francuske stigao u štiklama

Jules Kounde na okupljanje reprezentacije Francuske stigao u štiklama

Nogometaš Barcelone i reprezentacije Francuske, Jules Kounde, još jednom je privukao pažnju, ali ovaj put nije bio zbog svojih vještina na terenu. Kounde je postao predmet razgovora zbog svog nekonvencionalnog stajlinga prilikom dolaska na okupljanje Trikolora.

Kounde je stigao na okupljanje reprezentacije u stilu koji je odstupao od tradicionalnih sportskih odijela. Umjesto udobne obuće, odlučio se za štikle, dok je u ruci nosio torbu Louis Vuitton, koja je očito bila izuzetno skupocjena.

Ovaj neočekivani modni izbor nije prošao nezapaženo na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o Koundeovom stajlingu, s nekima koji su ga proglasili modnom ikonom, dok su drugi ostali zbunjeni, ali impresionirani njegovim hrabrim modnim izborom.

Kounde, koji se sprema za važnu ulogu u ekipi Didiera Deschampsa, bit će ključni igrač za francusku reprezentaciju na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj, koje se igra u junu.

Prije početka Eura, francuska reprezentacija će odigrati dvije prijateljske utakmice, protiv Luksemburga i Kanade, kao dio priprema za natjecanje. Na samom Euru, Trikolori će se suočiti s izazovima protiv Poljske, Nizozemske i Austrije u sklopu grupne faze natjecanja.

Osim što će nogometni svijet pratiti njegove sportske podvige, očito je da će Jules Kounde ostati u središtu pažnje i kada je u pitanju svijet mode i stila.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!