NaslovnicaVijestiJulian Nagelsmann preuzima novi klub

Julian Nagelsmann preuzima novi klub

Prema izvješću Sky-a, Julian Nagelsmann sve je bliže preuzimanju Tottenhama. Daniel Levy, vlasnik kluba iz Londona uporan je u želji da dovede Nijemca, a uskoro bi trebali biti održani završni pregovori.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Njemački novinar Florian Plettenberg tvrdi da se Nagelsmannu sviđa Tottenham i da smatra da je to veliki klub s velikim potencijalom. Međutim, jedina stvar koja ga brine jest koliko će biti uključen u transfer politiku i vođenje kluba.

Nedavna smjena Juliana Nagelsmanna (35) i dolazak Thomasa Tuchela na klupu Bayerna iznenadili su mnoge ljubitelje nogometa. Nagelsmann je bio mladi njemački trener koji se proslavio vodeći Hoffenheim od kluba koji se borio za opstanak do sudionika Lige prvaka, dok je još bio mlađi od većine svojih igrača.

U prvoj sezoni s Bayernom osvojio je naslov, ali nije dobio priliku da kompletira drugu sezonu. Trenutno, Tottenham nema trenera nakon otkaza Antoniju Conteu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!