NaslovnicaVijestiJULIAN NAGELSMANN PRIZNAO: Želi trenirati jednog od španjolskih velikana!

JULIAN NAGELSMANN PRIZNAO: Želi trenirati jednog od španjolskih velikana!

Trener RB Leipziga Julian Nagelsmann priznao je kako bi jednog dana želio voditi španjolskog velikana Barcelonu. 32-godišnjak se smatra jednim od najboljih mladih trenera svijeta nakon što je odradio sjajan posao na klupi Hoffenheima u protekle tri godine.

Nagelsmann želi trenirati Barcelonu

Isto je nastavio i u Leipzigu, koji se naalazi na drugom mjestu u Bundesligi nakon pet uzastopnih pobjeda, uključujući i jučerašnju rezultatom 3-1 protiv Hoffenheima. Ipak, ne planira se po svemu sudeći dugo zadržati u Njemačkoj, s obzirom kako je priznao da mu je cilj voditi Barcelonu jednog dana.

Rekao je: “Rekao sam to mnogo puta, Barcelona je lijep grad, lijep klub, ali to nije jedini klub koji mi je atraktivan.” Zatim, priznao je kako je odbio priliku da trenira Borussiju Dortmund: “Istina je kako su me željeli dovesti, ali nije bilo pravo vrijeme za mene. Nisu željeli čekati. S druge strane, imao sam dobre pregovore sa Leipzigom, osjetio sam kako su me stvarno željeli ovddje.”

Također je odgovorio i da li bi njegov novi klub mogao dovesti Erling Braut Haalanda iz bratskog kluba Red Bull Salzburga, koji je postigao čak 28 golova u 21 nastupu ove sezone. Izjavio je: “Naravno da bih ga želio dovesti, on je vrlo dobar napadač. Fizički je dobar, dobro se kreće, također je sposoban i kreirati golove, a ne samo postizati. Nažalost, još uvijek nemamo ništa za potvrditi.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!